28 Σεπ 2022

Άρχισε η φίμωση της Ελευθερίας του Λόγου στην Ελλάδα

 


Σήμερα Τρίτη  27 Σεπτεμβρίου 2022, όπως εδώ και δυο χρόνια από τον Νοέμβριο του 2020, αν και το προσωπικό μου κανάλι  συγκαταλέγεται στα πρώτα που άνοιξαν στην  πλατφόρμα του You Tube το 2008, εν τούτοις από τον Νοέμβριο του 2020 -καθώς ως τότε ήταν μόνο γνωστό σε συναδέλφους δημοαιογράφους για τις ανάγκες του ρεπορτάζ ως ανταποκριτής στις ΗΠΑ επί σειρά ετών για να λαμβάνουν πληροφορίες και ρεπορτάζ -κάτι σαν online  “κλειστό κύκλωμα” γιατί από εκεί ελάμβαναν βίντεο κτλ- το προσωπικό  κανάλι  με την επωνυμία “Alex Stefanopoulos” δραστηριοποιήθηκε με καθημερινή ενημέρωση. Πληροφόριση. Ρεπορτάζ. Πολιτική  ανάλυση. Εθνική και κοινωνική αφύπνιση. Μέχρι σήμερα έχουν αναρτηθεί 10αδες βίντεο. Σε μόνιμη βάση εβδομαδιαίως και σε τακτά χρονικά διαστήματα με ηχητικά (podcast).

  

Τα γεγονότα.

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 παρακολούθησα on camera την συγκέντρωση των υγειονομικών στο Πάρκο Ελευθερίας. Επί τρίωρο. Την επομένη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 ανάρτησα ένα οδοιπορικό περίπου μιας ώρας και 33 λεπτών.  Το βίντεο είχε μόνον αποσπάσαματα από την εκδήλωση των υγειονομικών με κεντρικούς ομιλητές τους διακεκριμένους Sucharit Bhakdi και  τον  δικηγόρος Reiner Füllmich. Νωρίτερα είχε προηγηθεί μετάδοση συνέντευξης τύπου και αυθημερόν στις 24 / 09 / 2022 live μετάδοση από άλλα διαδικτυακά ΜΜΕ στην πλατφόρμα του You Tube. Παρακάτω εκτίθενται σχετικές πηγές.

Το πρωί στις 27 /09/ 2022 προσπάθησα να αναρτήσω μικρής διάρκειας βίντεο  και τότε ενημερώθηκα ότι το κανάλι τέθηκε σε αναστολή επειδή παραβιάστηκαν ιατρικοί όροι.{βλ. σχετικά sort cart)   Στην πραγματικότητα, για να λέγονται τα πράγματα με το όνομα τους   κατ ουσίαν το κανάλι,   δέχθηκε πάλι για ακόμα μια φορά ποινή επειδή αυτή την φορά παρουσίασε αποσπάσματα διάρκειας μιας ώρας και 33 λεπτών την στιγμή που τόσα άλλα κανάλια -και ορθώς έπραξαν – αναμετέδιδαν και συνεχίζουν να αναμεταδίδουν την εκδήλωση υποστήριξης προς τους υγειονομικούς της 24ης Σεπτεμβρίου  και έτσι πρέπει.

Νωρίτερα, καθ όλο το προηγούμενο διάστημα  είχα δεχθεί ουκ ολίγες  «παρατηρήσεις» «προειδοποιήσεις» κτλ από την πλατφορμα της ελληνικης ομάδος διαχείρισης  του Ελληνικού You Tube για άλλα σχετικά θέματα που επίσης φαίνεται πως έχουν ενοχλήσει.

Θέματα όπως η έρευνα και ανάλυση για την μεγάλη επανεκκίνηση. Τις ΜΚΟ που διασυνδέονται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η καυστική κριτική στην κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη την μείζονα  αλλά και ελάσονα  αντιπολίτευση  αλλά και στην πάσης φύσεως κομματική και πολιτική και κάθε άλλης μορφής  εξουσίας μηδέ εξαιρουμένης αυτής  και επί  του Ιερατείου της Εκκλ. της Ελλάδος.  Όταν και όπου αυτό κρίθηκε ότι πρέπει να υπάρξει ακόμα και αν εγγίζει και αυτόν ακόμα τον Αρχ. Ιερώνυμο

Η κριτική που επίσης φαίνεται πως  ενόχλησε και ενοχλεί είναι η εμπεριστατωμένη -και θεολογική- ανάλυση για το ρόλο των νεό και παρανόμως εισερχομένων κατά 100αδες  ισλαμιστών κατ επιταγή του Κορανίου.

Σύντομα -και όχι αργότερα από μια εβδομάδα-  θα αναρτηθεί στην προσωπική  σελίδα μου σχετικό ρεπορτάζ  άρθρο γνώμης και αντίστοιχη  ανάλυση .

Προς το παρόν έχω μόνον προσωπικά τούτα τα λίγα έχω να επισημάνω πέραν του ότι δυστυχώς επιβεβαιώνονται όλες οι ρήσεις και «προσρήσεις» μου βασισμένες  πάντα αποκλειστικά και μόνον στο ρεπορτάζ και την εμπεριστατωμένη τεκμηιρωμένη  ανάλυση.

Δυστυχώς όσο πλησιάζει η μεγάλη στιγμή για την πλήρη και ολοκληρωτική εφαρμογή της Μεγάλης Επανεκκίνησης (the great reset) και έρχεται εντός της επόμενης 2εττίας  η μετάβαση στην απόλυτη ψηφιακή μετάβαση και τον ψηφιακό ολοκληρωτισμό, τόσο πιο έντονο θα είναι το αποτύπωμα σε παγκόσμιο επίπεδο ενάντια  στην κοινωνία των  Ελεύθερων Αδέσμευτων Ακηδεμόνευτων Ανεξάρτητων  Πολιτών – Οπλιτών.  Όσο οι λαοί και τα  έθνη αντιδρούν στο αφήγημα της παγκοσμιοποίσης και των σκοτεινών σχεδίων τους τόσο και σκληρότερη οδυνηρότερη θα είναι η ανταπάντηση εκ μέρους των ισχυρών κλειστών και ανοιχτών κέντρων της παγκόσμιας εξουσίας.  Δυστυχώς  όπου υπάρχει «δράση» αντίσταση εθνική πνευματική θρησκευτική και εθνική πνευματική  και κοινωνική αφύπνιση το παγκόσμιο  σύστημα ενοχλείται.  Τότε έρχεται η φίμωση. Όσο υπάρχει  αντίδραση τότε έρχεται η  στοχοποίηση. Ο κοινωνικός (ρατσιμός ) και ο πολιτικός  στιγματισμός (φασίστας).  Όσο υπάρχει διαφορετική γνώμη τόσο εντείνεται η σκληρότητα και η στοχοποίηση. Η δολοφονία χαρακτήρος. Μέχρι να φτάσουμε και  στα συμβόλαια θανάτου.

Για μένα προσωπικά είναι μια ακόμα μάχη για την ελευθερία του Λόγου για όλους μας όμως τους Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδος  είναι ένας μεγάλος πόλεμος και με πολλές και πολλές μάχες.

Κάθε ελεύθερη και ανεξάρτητη φωνή κατ αρχήν στοχοποιείται. Στιγματίζεται. Κάθε διαφορετική τοποθέτηση. Κάθε διαφορετική γνώμη. Σήμερα ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος αύριο κάποιος άλλος. Και έπεται συνέχεια. Είμαστε ακόμα στην αρχή  Δυστυχώς η ελληνική πλατφόρμα του You tube, σε χρόνο ρεκόρ έγινε «σύστημα». Πλέον λειτουγεί ως χύτρα εκτόνωσης. Ξεκάθαρα. Ενοχλούν αυτοί που αληθώς αφυπνίζουν χωρίς να χαρίζονται σε κανέναν απολύτως.  Και με απόλυτη σαφήνεια φαίνεται πως λειτουργεί μόνο υπέρ του ντόπιου ενγχώριου  συστήματος. Ξεκάθαρα. Ελέγχεται από την κοματικοκρατία. Στην Ελλάδα η «δημοκρατία»  είναι συνώνυμη της κοματικοκρατίας και της διαφθοράς.

Όσο  πλησιάζει ο καιρός και  Λαοί και ιστορικά  έθνη, όπως η Ελλάδα η Ιταλία η Γαλλία η Μεγάλη Βρετανία και πλείστα όσα  έθνη κράτη θα  αντιδρούν,  τόσο μεγαλύτερες σκληρότερες οδυνηροτερες ενίοτε και επώδυνες θα είναι οι  δοκιμασίες μας και  τόσο ακόμα  πιο σκληρότερα θα είναι τα «αντίμετρα» ως εκδίκηση του παγκόσμιου υπερ συστημάτος της μιας και μόνης επερχόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης ακριβώς  επειδή υπάρχει αντίδραση.

Πρέπει να καμφθεί κάθε αντίδραση! Η εξουσιοδότηση και το πράσινο φως έχει δοθεί, είτε στους τιτλούχους και εντεταλμένους ντόπιους επιχώρειους  διαχειριστές της εξουσίας είτε απευθείας από τους εκπροσώπους  της υπέρ διακυβέρνησης της  παγκοσμιοποίησης ανά -και  κατά- κράτος.

Πραιτωριανοί του παγκόσμιου συστήματος υπάρχουν σε κάθε χώρα. Σε κάθε στρατοκρατούμενο κράτος όπως σταδιακά θα μετεξελίσσεται κάθε κράτος που στον πηρύνα της εξουσίας του κυριαρχούν οι επικυρίαρχοι της παγκοσμιοποιήσης. Αναζητούν να επιβληθούν πάση δυνάμει. Έναντι οποιοδήποτε τιμήματος.  Να πατάξουν κάθε ελεύθερη φωνή. Να κάμψουν κάθε αντίδραση. Να φιμώσουν.  Να σπάσουν το ηθικό. Να υποτιμήσουν! Με κάθε τρόπο!  Εν προκειμένω αρχικά βάζουν τα στρατευμένα εντεταλμένα  μισθωμένα  troll.

Μετά σε «προειδοποιούν» ή το κλείνεις ή το κατεβάζεις ή το βουλώνεις ή το κλείνουμε εμείς. Δυστυχώς πλησιάζει και η στιγμή που αν δεν υπάρχει «συμόρφωση» με τους «κανόνες» που όλοι εκείνοι οι ενγχώριοι διαχειρστές της εξουσίας  φτιάχνουν και υπό τις προϋποθέσεις που συνδιαμορφώνουν με το παγκόσμιο υπέρ σύστημα  τότε θα αναλαμβάνονται και άλλες πιο αποτελεσματικές  δραστικότερες «δράσεις» είτε  υπό το σκότος της άγριας νύχτας, των απειλών (από καρτοκινητά ηχογραφημένα μηνύματα mail από ψεύτικες διαευθύνσεις απειλές και ύβρεις μέσα από ψεύτικα nick name ktl )  ή από γραμμές που δείχνουν πακιστάν σιλαμαμπάντ  κτλ είτε τέλος  με οριστικό αμετάκλειστο χωρίς επιστροφή  κλείσιμο στόματος  και δολοφονίας  σώματος. Και εδώ τα παραδείγματα παγκοσμιώς ουκ ολίγα.  Λησμονούν όμως  ότι οι ψυχές παραμένουν πάντα εις τους αιώνες ελεύθερες και δεν θα αργήσει η στιμγή που Θεία Δικαιοσύνη θα υπάρξει με την οργή Λαών και των Εθνών. Δεν αργεί η στιγμή της Νέμεσης. Κάθε ύβρης έχει την νέμεση που την περιμένει ως ανταπόδοση θείας και ιερής δικαιοσύνης.

Οι πρόσφατες  εκλογές στην Ιταλία  έδωσαν ένα πρώτο ηχηρό μάθημα στο παγκόσμιο δικτακτορικό τυρανικό  καθεστώς και έρχονται και άλλες εκλογές σε χώρε της Ευρώπης των ΗΠΑ και άλλων χωρών. Εδω θα είμαστε να παρακολουθούμε. Να καταγράφουμε. Να αναλύουμε. Να ανασυνθέτουμε και να διασταυρώνουμε τις πληροφορίες και το ρεπορτάζ μας. Έχουμε δρόμο. Μεγάλη διαδρομή. Στενή η οδός. Αλλά υπάρχει και η μεγάλη λεωφόρος της Ελευθερίας που μας περιμένει να την διανύσουμε. Οι λαοί υπάρχουν για να μάχονται και τα έθνη για να κρατούν τους λαούς και τους ανθρώπους από τις ρίζες τα ήθη τα έθιμα, τον πολιτισμό την  εθνική και πολιτισμική ιστορία τους,  τις ιερές και προφορικές (από πάπου προς πάπου) ιερές  παραδόσεις και τότε  τα οράματα γίνονται αληθινά θάματα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Μ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

alexstestefanopoulos@yahoo.com

 

.https://www.alexstefanopoulos.gr/2022/09/27/archise-i-fimosi-tis-eleytherias-toy-logoy-stin-ellada/

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη