4 Οκτ 2022

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ


Και τώρα τι Κύριε Πρωθυπουργέ.

Ενώ θα έπρεπε να είχαν ανακηρυχθεί

1. Τα 12 Ν.Μ σύμφωνα με το Διεθνές δίκαιο.

2. Η ΑΟΖ και από την Πλευρά του Ιουνίου , από την Νότια πλευρά της Κρήτης , και του Ανατολικού Αιγαίου, το μόνο που έγινε ήταν η ανακήρυξη της ΑΟΖ με την Αίγυπτο και αυτή έως το 25ο Μεσημβρινό και με μειωμένη επήρεια .

3. Ενώ θα έπρεπε το 2020 να είχε κάνει η Ελλάδα τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να μην πρωτοκολληθεί το Τουρκολιβυκό Μνημόνιο δεν έγινε απολύτως τίποτα .

4. Ενώ θα έπρεπε να εκδιώξει το ερευνητικό σκάφος
όταν έκανε έρευνες έξω από τα Νησιά λίγο έξω από τα 6 Ν.Μ τι έκανε ? είπε ότι λόγω καιρού έφτασε μέχρι εκεί .

5. Οργώνουν τον αέρα τα Αεροσκάφη έως λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα , βγάζουν φωτογραφίες , κάνουν ασκήσεις στο κεντρικό Αιγαίο, Η Ελλάδα τι κάνει ? σφυρίζει αδιάφορα και κοιτάζει από που φυσάει ο άνεμος.

6. Γνωρίζει πολύ καλά ότι ενώ από όλους βρίσκει δίκαιο , χωρίς όμως κυρώσεις , αλλά και το Υστερόγραφο βρείτε τα μεταξύ σας με συνομιλίες αλλά με ποιους ?

–Και τώρα έρχεται το κερασάκι στην Τούρτα η συμφωνία με την Λιβύη για έρευνες Υδρογονανθράκων εντός του παράνομου Τουρκολιβυκού χώρου .

Και τίθεται το ερώτημα

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΡΥΠΑΝΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑ 6,5 Ν.Μ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ?
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 12 Ν.Μ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ?
ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ? ΝΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ?

Εάν αυτή η εξέλιξη δεν αποτελεί Εθνική Μειοδοσία τότε τι είναι Κύριε Πρωθυπουργέ ?

Μήπως καταλήξει και αυτό το θέμα όπως ο όρος για το Αιγαίο από τους Τούρκους που μέχρι τώρα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα ?

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ , ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ , ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΌΤΗΤΑ , ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ , ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη