2 Οκτ 2022

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ


Μετά από μία μαραθώνια διαβούλευση τελικά βγήκε άσπρος καπνός και πλέον ο κανονισμός λειτουργίας των λαϊκών αγορών θα είναι το επόμενο χρονικό διάστημα γεγονός. Χρειάστηκαν διαδοχικές συσκέψεις και συναντήσεις μέχρι οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία. Κάτι που τελικά έγινε χθες το απόγευμα, αφού ικανοποιήθηκαν στο έπακρο τα αιτήματα που έθεσαν οι εργαζόμενοι στις λαϊκές αγορές.

Πλέον απομένει να συνταχθεί ο νέος κανονισμός λειτουργίας και φυσικά να ψηφιστεί από το περιφερειακό συμβούλιο κεντρικής Μακεδονίας.

Στη σημερινή σύσκεψη μετείχαν εκ μέρους των συνδικαλιστών ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής, ο πρόεδρος του σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» Κώστας Καρυπίδης, ο πρόεδρος του σωματείο μικροπωλητών και παραγωγών λαϊκών αγορών εκτός Θεσσαλονίκης « Μακεδονία» Γιώργος Χρυσαφίδης και η γενική γραμματέας Ελένη Μαραγκάκη, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας – Θεσσαλίας- Θράκη Ανέστης Καρυπίδης και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Αναστάσιος Μουλαράς.

Την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας εκπροσώπησε η διευθύντρια της διεύθυνσης λαϊκών αγορών Αναστασία Δράκου.

Επίσης ο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής, εκφράζει και δημόσια τις ευχαριστίες του προς την αντιπεριφερειάρχη μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου καθώς η συμβολή της ήταν τεράστια προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία.



- Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής, (τηλ. 6930 379 552)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη