2 Οκτ 2022

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ – ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ


Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Σίγουρα υπάρχουν και γεγονότα τα οποία δεν είναι δυνατόν να διαρρέουν αλλά υπάρχουν και γεγονότα τα οποία διαρρέουν από άλλους και ο Ελληνικός λαός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου .

1. Έγινε συμφωνία με τον Κύριο Καλίν , την Κυρία Σουρανή , και από την Γερμανία , και εάν δεν έβγαζε την συμφωνία στον αέρα η Τουρκία ο Ελληνικός λαός δεν θα την μάθαινε ποτέ . Βέβαια το τι ακριβώς συμφωνήθηκε τότε δεν μάθαμε ποτέ τι ακριβώς περιλαμβάνει , αλλά μέσες άκρες .

2. Έγινε συνάντηση στην Κων/πολη και ξαφνικά ακούσαμε τον Υπουργό Εξωτερικών να μας λέει ότι όσο και εάν προσπάθησε δεν κατάφερε να μάθει τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ σας κύριε πρωθυπουργέ με τον Τούρκο Σουλτάνο .

3. Ξαφνικά από την επιστολή των Τούρκων στον ΟΗΕ και στην Ε.Ε μάθαμε ότι οι Έλληνες παραβιάζουν την συμφωνία που έγινε μεταξύ σας .
Τι συμφωνία έγινε μεταξύ σας Κύριε Πρωθυπουργέ?

4. Δεν έχει ακουστεί ποτέ από τα Μέσα μαζικής Εξαπάτησης μεχρι που φτάνουν τα αεροσκάφη χωρίς πιλότο , ενώ πηγές αναφέρουν ότι φτάνουν ελάχιστες δεκάδες χιλιόμετρα από Αθήνα .

5. Μέσα στην βουλή ακούστηκε ότι τα 6 μίλια είναι τα εθνικά Κυριαρχικά δικαιώματα και τα 12 είναι Δυνητικά Κυριαρχικά Δικαιώματα .

6. Έγινε συμφωνία για ΑΟΖ με την Αίγυπτο αλλά φτάνει στον 25ο Μεσημβρινό , αλλά και με μειωμενη επιρροή των Νησιών μας .

7. Φτάνει το ερευνητικό σκάφος έξω από τα νησιά μας και τι ακούμε από την Ελλάδα ” ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΗΛΘΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ “.

8. Βλέπουμε από πηγές ότι η Τουρκία έχει κάνει σουρωτήρι το Αιγαίο φτάνοντας στην μέση του Αιγαίου είτε με πλοία , είτε με Αεροσκάφη ,και δεν τρέχει απολύτως τίποτα .

9. Βλέπουμε να φεύγουν από τα νησιά στρατιωτικό υλικό το οποίο δεν αντικαθίσταται με κάτι ανάλογο , αλλά και στο βάθος υπάρχουν ενδείξεις ότι η Ελλάδα πιέζεται να προχωρήσει στην αποστρατικοποίηση των Νησιών μας του Ανατολικού Αιγαίου .

10. Βλέπουμε μέσω των Μ.Ε.Α να γίνεται συλλογή πληροφοριών και φωτογραφιών ( Πρόσφατο η εκφόρτωση των Μ 117 ) και η Ελλάδα όχι μόνο δεν κάνει τίποτα αλλά συνεχίζει να τα αφήνει να οργώνουν το Αιγαίο , και όχι μόνο αυτά αλλά και άλλων τύπων .

11. Ακούμε από τις ΗΠΑ , την Ε.Ε , ότι δεν αμφισβητειται η Κυριαρχία των Νησιών μας αλλά επισυνάπτουν και την παράγραφο βρείτε τα μεταξύ σας .

12. Βλέπουμε το ΝΑΤΟ για την Ουκρανία χωρίς να είναι μέλος του να ενδιαφέρεται , και για την Τουρκία και την Ελλάδα παίρνει μονίμως το μέρος της Τουρκίας και τι μας λέει ? Κάντε συνομιλίες και υποχωρίσται .

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΤΡΟΠΗ – ΑΙΣΧΟΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΌΤΗΤΑ – Η ΑΝΟΧΗ .

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ .

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΝΗΣΟΥ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΥΠΑΝΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ 6 ΜΙΛΙΩΝ ? ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ
ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΣΜΑ Η ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ?

ΠΟΠΗ ΖΩΗ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη