1 Δεκ 2022

Ο Κ.Μπακογιάννης νομίζει ότι είναι δήμαρχος στα Τίρανα και στην Ντάκα και τιμάει τις εθνικές τους εορτές!


Ο Κώστας Μπακογιάννης προφανώς θεωρεί πως είναι δήμαρχος στα Τίρανα ή στην Ντάκα και όχι στην Αθήνα στην πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους και αποφάσισε να τιμάει τις εθνικές γιορτές των χωρών προέλευσης των διαμενόντων αλλοδαπών.
Συγκεκριμένα… γιόρτασε την ημέρα της ανεξαρτησίας της Αλβανίας και φέτος (το είχε κάνει και πέρσι) καθώς έδειξε το σιντριβάνι στην πλατεία Ομονοίας φωταγωγημένο στα χρώματα της αλβανικής σημαίας πανηγυρίζοντας μάλιστα στο Instagram και το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και για το Μπαγκλαντές.

Θυμίζουμε ότι ο Κ.Μπακογιάννης έχει δηλώσει: «Οι Αλβανοί της Αθήνας είναι τόσο Αθηναίοι όσο εγώ».



Τώρα μαθαίνουμε από τις ειδήσεις του SATV που εδρεύει στη Ντάκα πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές, πως ο Κ.Μπακογιάννης στις 16 Δεκεμβρίου θα φωταγωγήσει το σιντριβάνι της Ομόνοιας στα χρώματα της σημαίας της χώρας για να τιμήσει την Ημέρας Ανεξαρτησίας (Ημέρα Νίκης) του.

Μήπως θα κάνει και καμία… γιορτούλα και για τους Πακιστανούς; Να θυμίσουμε ότι το Μπαγκλαντές μέχρι το 1971 ονομάζονταν Ανατολικό Πακιστάν και αποσχίστηκε από το Πακιστάν μετά την ήττα των Πακιστανών από τους Ινδούς στον πόλεμο του 1971.



Ο Κ.Μπακογιάννης με τις ενέργειές του αυτές δίνει την εικόνα μίας πόλης κατεχόμενης από αλλοδαπούς και παρατημένης στην μοίρα της.

Άλλωστε όσοι ζουν στο σύνολο της περιφέρειας πρωτευούσης έχουν πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει από το κέντρο των Αθηνών μέχρι την Κυψέλη, το Μεταξουργείο τον Κολωνό και τον Κεραμεικό που η πλειοψηφία των κατοίκων έχει δημογραφικά αλλάξει εις βάρος των Ελλήνων.


Ίσως να τους σκέφτεται ως μελλοντικούς ψηφοφόρους.

Τις γιορτές τους ας τι τιμούνε οι ίδιοι, στην ελληνική επικράτεια ο ίδιος οφείλει να τιμάει τις ελληνικές γιορτές.

Δεν είναι ένα χαριτωμένο… φολκλορικό ζήτημα είναι εθνικό θέμα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη