12 Δεκ 2022

Ρονάλντο: Αίχμες και άτυπο "αντίο" στα Παγκόσμια Κύπελλα στην πρώτη του ανάρτηση


Tελείωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο για την Πορτογαλία και τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος δε κατάφερε ούτε στην 5η συμμετοχή του στη διοργάνωση να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Παρά την επιθυμία της αδερφής του να τον δει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, αυτό ήταν κατά πάσα πιθανότητα το τελευταίο Μουντιάλ του Πορτογάλου, με τον ίδιο να μην κρύβει και τη συγκίνηση του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Λίγες ώρες μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ο Ρονάλντο έκανε την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram.

Στη δημοσίευση του δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την αποτυχία της Πορτογαλίας αλλά και την δυσαρέσκεια του για τα πικρόχολα σχόλια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

"... Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν το μεγαλύτερο όνειρο της καριέρας μου. Πάλεψα σκληρά γι' αυτό. Πότε δε γύρισα το πρόσωπο μου στον αγώνα και ποτέ δεν εγκατέλειψα το όνειρο. Δυστυχώς χθες το όνειρο τελείωσε. Θέλω όλοι να ξέρετε ότι έχουν ειπωθεί πολλά αλλά η αφοσίωση μου στη Πορτογαλία δεν έχει αλλάξει ούτε μια στιγμή. Το όνειρο ήταν ωραίο όσο κράτησε..."

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του
https://www.contra.gr/podosfairo/ronalnto-aichmes-kai-atypo-antio-sta-pagkosmia-kypella-stin-proti-toy-anartisi.9866933.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη