30 Ιαν 2023

Μεταγραφάρα Σαββίδη - Η ξανθιά κουκλάρα που έρχεται στην Τούμπα για να... τρελάνει κόσμο (ΦΩΤΟ)


Είναι σύζυγος ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου και σίγουρα η παρουσία της στο γήπεδο και στη Θεσσαλονίκη, θα ανεβάσει το επίπεδο!

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Τόμας Κεντζιόρα, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Παρασκευής.

Ο 28χρονος Πολωνός διεθνής μπακ θα υπογράψει εξάμηνο συμβόλαιο συνεργασίας και αυτή που σίγουρα εντυπωσιάζει είναι γυναίκα του, Βικτόρια Στέτσικ. Το καλοκαίρι του 2017, ο Τόμας Κεντζιόρα πήρε μεταγραφή από τη Λεχ Πόζναν στην Ντιναμό Κιέβου. Λίγους μήνες αργότερα, ο Πολωνός γνώρισε την νεαρή Ουκρανή, που δεν έχει διευκρινιστεί αν όντως ακολουθεί καριέρα μοντέλου.



«Γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων. Ο Τόμας με βρήκε στο Instagram και αρχίσαμε να επικοινωνούμε εκεί», είπε η εντυπωσιακή καλλονή, που σίγουρα θα μπορούσε να τα πάει καλά στο χώρο του μόντελινγκ. Παρά το πολωνικό όνομα, η Βικτόρια Στέτσικ κατάγεται από την Ουκρανία. Γεννήθηκε στο Κίεβο, όπου σπούδασε στο Πανεπιστήμιο «Boris Hrinchenko».

«Μέχρι να γνωρίσω τον Τόμας, δεν με ενδιέφερε το ποδόσφαιρο. Στην οικογένειά μου σπάνια έβλεπαν αγώνες», είπε η Στέτσικ σε μια συνέντευξή της. «Κάθε μέρα βοηθάω τον Τόμας με τη διατροφή του. Φυσικά και προσπαθώ να τον ακούω, να τον βοηθάω να λύνει προβλήματα και να τον παρηγορώ όταν στεναχωριέται. Επιπλέον, τον υποστηρίζω και κατά τη διάρκεια των αγώνων, επευφημώντας τον στις εξέδρες ή από την τηλεόραση», πρόσθεσε.



Στην Πολωνία έγινε είδηση το γεγονός ότι βρέθηκε στα επίσημα σε αγώνα της εθνικής Πολωνίας για να δει τον σύζυγό της και φώναζε τα συνθήματα των Πολωνών φιλάθλων.

Tο ζευγάρι πέρασε την Πρωτοχρονιά του 2021 στο Ντουμπάι και εκεί ο Πολωνός ποδοσφαιριστής τής έκανε πρόταση γάμου κι αυτή την αποδέχτηκε. Ο Τόμας καμάρωνε για τον αρραβώνα του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.



Ο γάμος έγινε τον Σεπτέμβριο του 2021. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές Fairmont Grand Hotel στο Κίεβο. Η νύφη φαινόταν εκπληκτική. Μάλιστα προκάλεσε εντύπωση το πολύ κοντό νυφικό σε συνδυασμό με τα μακριά πόδια και τις ψηλοτάκουνες γόβες της.

sportdog.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη