29 Ιαν 2023

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Φωτογραφία : https://www.reportersunited.gr/

Κυρίες και Κύριοι της Κυβέρνησης και των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης , εγω σαν μια απλή Πολίτης θα πω τα πράγματα έτσι όπως τα καταλαβαίνει ο κάθε απλός άνθρωπος , και όχι με την Ξύλινη γλώσσα των Πολιτικών και των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης , και όποια ή όποιος έχει αντίθετη γνώμη αποδεδειγμένα θα παρακαλέσω να την εκφράση .

1. Μόλις ανέλαβε η Ν.Δ το πρώτο μέλημά της ήταν να αναλάβει Ο Κύριος Πρωθυπουργός Πολιτικός Προϊστάμενος της ΕΥΠ .

2. Επειδή δεν πληρούσε τα προσόντα ο Αγαπητός του Κ. Κοντολέων άλλαξε τον Νόμο και τον έβαλε στην καρέκλα του επικεφαλής της ΕΥΠ.

3. Σε συνέντευξη του Ο Ισραηλινός κατασκευαστής του PREDATOR το 2019 είχε πει ” Επειδή είναι ακριβό σύστημα , αλλά και επειδή θέλει νομιμοποίηση για να λειτουργήσει το αγοράζουν μόνο Κυβερνήσεις που έχουν αυτήν την Δυνατότητα.

4. Όταν ανακαλύφθηκε το παράνομο Λογισμικό η Κυβέρνηση σήκωσε τα χέρια ψηλά και έπιασε δεν γνωρίζω δεν ξέρω τι είναι αυτό .

5. Κατόπιν αφού τα στοιχεία άρχισαν να τους εκθέτουν Ο Κύριος Πρωθυπουργός σχόλασε ξαφνικά τον Κύριο Δημητριάδη , και τον Κύριο Κοντολέων προκειμένου σωπάσουν οι αντιδράσεις .

6. Μετά άρχισαν να διαρρέουν και οι παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ , και τότε ο του θαύματος βγήκε Ο Κύριος Πρωθυπουργός και τι μας είπε ” ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ” εάν το ήξερα δεν θα το επέτρεπα , αλλά και μέχρι σήμερα συνεχίζει στο ίδιο τόνο .

7. Η ξένη εφημερίδα έβγαλε στα μανταλάκια την Κυβέρνηση διότι πουλήθηκε το παράνομο Λογισμικό με την άδεια του ΥΠΕΞ σε άλλη χώρα που είχε σαν αποτέλεσμα την αποπομπή στελέχους του ΥΠΕΞ .

8. Βγαίνουν τα στοιχεία από το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ για παρακολουθήσεις είτε μέσω ΕΥΠ είτε μέσω παράνομου Λογισμικού και φτάνει η υπόθεση στην Βουλή με την ψήφιση από 156 ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ να υποστηρίζουν αυτόν τον κύριο και να νομιμοποιούν τις πράξεις του .

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023 ΩΣ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .

Όποια Κυρία η Όποιος κύριος έχει αντίρρηση για όλα τα παραπάνω ας εκφράσει την αντιρρηση του , αλλά να την εκφράση με γεγονότα και ντοκουμέντα , διότι εγώ όλα αυτά που λέω έχουν αποδειχθεί , και μάλιστα τελευταία η Οικογένεια Μητσοτάκη – Μπακογιάννη έχει επιβάλλει σιγή ιχθύος για την ανάρτηση της ΕΣΤΙΑΣ ότι εστάλησαν τα κινητά στην Αγγλία προκειμένου να σβήσουν το Παράνομο Λογισμικό .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη