31 Ιαν 2023

Εφιάλτης για μία δασκάλα στην Κω: Την απειλούν με ροζ βίντεο


Έναν εφιάλτη βιώνει μία νεαρή δασκάλα στην Κω, που είδε υλικό με προσωπικές της στιγμές να διαρρέουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 28χρονη πήγε αναστατωμένη στις Αρχές και περιέγραψε όλα όσα έζησε, από τη στιγμή που...διαπίστωθηκε ότι ροζ βίντεο άρχισε να διακινείται στο διαδίκτυο. Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή. Στις 18:37 δέχτηκε ηλεκτρονικό μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο στην εφαρμογή Instagram από συγκεκριμένο προφίλ άνδρα, με το οποίο της ζητήθηκε να του αποστείλει τον τηλεφωνικό της αριθμό, το οποίο και έκανε μετά από τρεις ώρες περίπου.

Λίγες ώρες μετά δέχτηκε ηλεκτρονικό μήνυμα από το Facebook για έκδοση νέου κωδικού του λογαριασμού της. Στη συνέχεια δέχθηκε μέσω της εφαρμογής messenger από τον λογαριασμό του ίδιου ατόμου με το οποίο είχε συνομιλήσει στο Instagram ένα στιγμιότυπο οθόνης με βίντεο από προσωπικές της στιγμές ερωτικού περιεχομένου, με το οποίο την εκβίασε ότι θα το διαρρεύσει στις επαφές της στο messenger εάν δεν του κατέβαλλε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Δεν κατέβαλε το χρηματικό ποσό που της ζητήθηκε και διέκοψε την επικοινωνία και την 28η Ιανουαρίου 2022 ενημερώθηκε από διαδικτυακούς της φίλους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Instagram και Facebook) ότι είχαν λάβει μηνύματα από τα αντίστοιχα προφίλ της στις προαναφερθείσες διαδικτυακές πλατφόρμες με τα οποία τους ζητήθηκαν χρηματικά ποσά, ενώ σε μερικούς εξ αυτών είχε προωθηθεί το ανωτέρω βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Η κοπέλα υπέβαλε μήνυση στην Αστυνομία σε βάρος άγνωστου δράστη, για εκβίαση και παράνομη πρόσβαση σε πληροφοριακό σύστημα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη