27 Ιαν 2023

Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τη Μίνα Γκάγκα στην Κρήτη – «Ντροπή σας, φύγετε, είστε ανεπιθύμητη» (βίντεο)


Το υγειονομικό προσωπικό των νοσοκομείων της Κρήτης επιφύλασσε μια τρομερά «θερμή» υποδοχή στην αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.
Με κεντρικό σύνθημα «Κάτω τα χέρια από το νοσοκομείο», οικάτοικοι της Ιεράπετρας εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για τη μη επαρκή και ασφαλή λειτουργία του νοσοκομείου Ιεράπετρας.
«Ντροπή σας, φύγετε, είστε ανεπιθύμητη» φώναζαν μεταξύ άλλων οι κάτοικοι. Μάλιστα όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα η κ. Γκάγκα εισήλθε από την πίσω πόρτα για να αποφευχθεί περαιτέρω ένταση προκειμένου να έχει συνάντηση με τους γιατρούς.


Η ίδια κατάσταση επικράτησε και στο ΠΑΓΝΗ με σύνθημα «Μινα Γκάγκα παραιτήσου και πάρε τον Χαλκιαδάκη φεύγοντας μαζί σου» ανάγκασαν την Μίνα Γκάγκα να φύγει όπως όπως από τον χώρο που ήταν συγκεντρωμένοι με πανό οι εργαζόμενοι .

Οι αντίδραση των υγειονομικών αλλά και των πολιτών ολοκληρώθηκε σήμερα με το παγκρήτιο υγειονομικό συλλαλητήριο στην Ηράκλειο μετά από κάλεσμα του σωματείου εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, το οποίο ζητά μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και «δωρεάν δημόσιο Σύστημα Υγείας αντάξιο των σύγχρονων

αναγκών».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη