Το γεύμα Καραμανλή – Γεωργαντά, με μενού κρέατα και… αρδευτικά έργα
Κρέατα της περιοχής των Σερρών σε παραδοσιακές συνταγές, σαλάτες, τοπικό κρασί και τσίπουρο και… αρδευτικά έργα είχε το μενού στο γεύμα που είχαν το μεσημέρι του Σαββάτου στις Σέρρες ο υπουργός Υποδομών και τοπικός βουλευτής, Κώστας Καραμανλής, και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς. Το γεύμα έλαβε χώρα στο εστιατόριο «Ελλήνων Γεύσεις», που φημίζεται για την
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ