6 Φεβ 2023

Ο Καρατζαφέρης για την Νέα Δημοκρατία και όσους την ψηφίζουν: "Εγώ σε μπουρδ.. δεν θα πάω στα γεράματα".


Του Άρη Σπίνου

Με αφορμή την πλήρη στήριξη μέχρι αυτοεξευτελισμού και αυτοταπείνωσης που προσέφερε ο ο Καρατζαφέρης ή αλλιώς "Κολοτούμπας" στον Κυριάκο Μητσοτάκη πλέκοντας του ένα πρωτοφανές εγκώμιο, η εφημερίδα edolio5 υπενθυμίζει τι δήλωνε o... ίδιος πριν από κάποια χρόνια για τη Νέα Δημοκρατία.

«Είχα τύχη με τα κορίτσια, δεν είχα πάει ποτέ σε μπουρδέλο. Ε, δεν θα πάω σε μπουρδέλο τώρα στα γεράματα», είχε δηλώσει o πρόεδρος του ΛΑΟΣ, απατώντας σε ερώτηση του ΣΚΑΙ για το εάν σκοπεύει να επιστρέψει στο κόμμα.


Είναι αλήθεια ότι το φαινόμενο Καρατζαφέρη έχει δημιουργήσει την πολιτική σχολή της Κολοτούμπας. και συνεπώς κανένας δεν απορεί για το πολιτικό κατάντημα που έχει πλέον περιέλθει. Σαν ένα ανθρωπάκι στεκόταν στο εδώλιο του δικαστηρίου (όπου καταδικάστηκε αμετάκλητα) για τις Off Shore όπου παρακαλούσε τους δικαστές, επικαλούμενος "προσωπικά προβλήματα" να τον αθωώσουν. Οι δικαστές της έδρας όμως δεν τσίμπησαν αφού οι νομικές αστειότητες που έλεγε δεν γινόντουσαν πιστευτές ούτε από μικρά παιδιά. "Η λογίστρια μου ξέχασε να δηλώσει τις εταιρείες." Όταν η πρόεδρος ρώτησε γιατί δεν είναι εδώ η λογίστρια να αναλάβει την ευθύνη της απάντησε, προκαλώντας γέλιο στην αίθουσα: "Έχει πεθάνει εδώ και 5 χρόνια κυρία Πρόεδρε". Είμαστε βέβαιη ότι το πολιτικό του κατάντημα όσο πλησιάζει η κάλπη θα αναιβοκαταιβένει σε μια δεξαμενή με σάλια στο όνομα του Μητσοτάκη.



https://edolio5.blogspot.com/2023/02/off-shore.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη