28 Μαρ 2023

Γαλλία, πόλεμος του νερού: 2 διαδηλωτές σε κώμα, μεταξύ ζωής και θανάτου!


Από τα τρομερά επεισόδια που σημειώθηκαν στον πόλεμο του νερού ενάντια στο έργο των μεγα-δεξαμενών στο Sainte-Soline στη Γαλλία όπου υπήρξαν περί τους 200 τραυματίες οι 2 είναι σε κώμα και σε πολύ κρίσιμη κατάσταση αναφέρει πηγή που είναι πολύ κοντά στο dossier αναφέρει το AFP..Είναι μεταξύ ζωής και θανάτου καταγγέλουν βουλευτές. Ο 2ος δέχθηκε μια χειροβομβίδα κρότου στο κεφάλι. Ασύστολη η αστυνομική βία επί Μακρόν.

Ο συντηρητικός μέσος Γάλλος πολίτης ακόμη κι αυτός που ψήφισε Μακρόν είναι φοβισμένος από την εκτροπή πολιτεύματος και βίας καθεστωτικής. Ενδεικτικό είναι ότι αισθάνονται φιμωμένοι και παροτρύνουν και τους γνωστούς τους να μην κάνουν την παραμικρή ανάρτηση στο διαδίκτυο για να μην στοχοποιηθούν από μυστικές υπηρεσίες κι ασφάλεια Μακρόν. Ολοκληρωτισμός. Αυτή είναι η Δημοκρατία σήμερα στη Γαλλία.

Επίσης σε οικονομικό επίπεδο έχει επέλθει εξαθλίωση λόγω της οικονομικής κρίσης που ακολούθησε το ενεργειακό λόγω πολέμου..Γίνονται λευκοί γάμοι ψάχνουν να βάλουν άτομα στα σπίτια τους για να δικαιολογούν τα τετραγωνικά και να μην τους ξεσπιτώσουν οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Η κρίση είναι πολιτική, θεσμική ο Μακρόν κατήργησε το νομοθετικό, εγκαθιδρύει αντικοινωνικές πολιτικές και βαθύτερα οικονομική.. Με 1600 ευρώ Γάλλος κάνει απεργία πείνας. Πενία και πείνα…….



H εξουσία και μεθάει .. και σκοτώνει..

Αύριο πανεργατική απεργία στη Γαλλία και νέες κινητοποιήσεις για συνταξιοδοτικό.

dimpenews.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη