20 Μαρ 2023

Άγριο έγκλημα στην Ξάνθη: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 36χρονος που σκότωσε με πέντε σφαίρες 45χρονο


Σύμφωνα με το xanthinea.gr, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός ακόμα ατόμου, συγγενικό πρόσωπο του 36χρονου για συνέργεια ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα - Σοκ από το βίντεο που ανέβασε στο TikTok

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 36χρονος, ο οποίος σκότωσε με πέντε σφαίρες έναν 45χρονο στο Δροσερό της Ξάνθης μέσα στο σπίτι του.

Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής με τον 36χρονο στη συνέχεια να «ανεβάζει» ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο όχι μόνο εμφανιζόταν αμετανόητος για την πράξη του αλλά εξαπέλυε και απειλές λέγοντας χαρακτηριστικά «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους».

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός ακόμα ατόμου, συγγενικό πρόσωπο του 36χρονου για συνέργεια ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα.






Δράστης και θύμα φαίνεται πως είχαν προσωπικές διαφορές.



Το θύμα, που δέχθηκε τουλάχιστον πέντε σφαίρες από τον 36χρονο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου στη συνέχεια κατέληξε.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο 36χρονος είχε συλληφθεί μετά από ευρεία επιχείρηση της Αστυνομίας στο Δροσερό.

Στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

Πρόκειται ωστόσο για ένα έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ, τόσο για τη βαρβαρότητά του όσο και για την κυνικότητα του δράστη ο οποίος στη συνέχεια επέλεξε να ανεβάσει βίντεο στο TikTok!
Πηγή: skai.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη