27 Μαρ 2023

Διέρρηξαν τον φούρνο που είχε σχολιάσει ο Μητσοτάκης!


Απίστευτη γκαντεμιά! Διέρρηξαν τον φούρνο που πρόσφερε λαγάνα με ντολμαδάκια στη Θεσσαλονίκη και τον οποίο είχε σχολιάσει ο πρωθυπουργός, ότι θα ζητήσει δικαιώματα (για τα ντολμαδάκια της κυρα-Μαρίκας)! Τι ήθελε και το είπε; Η… λεία των ληστών ήταν μόλις 7,5 ευρώ, η ζημιά όμως πολύ μεγάλη.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα με τις φημισμένες λαγάνες διαφόρων γεύσεων, στην οδό Μπότσαρη, σπάζοντας την τζαμαρία, ωστόσο το ποσό που άρπαξαν μάλλον δεν τους άφησε και πολύ ικανοποιημένους, καθώς δεν έφτασε ούτε τα 10 ευρώ!

Ο δράστης (ή οι δράστες), αφού πρώτα προσπάθησαν ανεπιτυχώς να παραβιάσουν την κλειδαριά, στη συνέχεια έσπασαν τμήμα της τζαμαρίας για να μπορέσουν να μπουν στο κατάστημα και να φτάσουν στην ταμειακή μηχανή. Εκεί στάθηκαν… άτυχοι, αφού βρήκαν το ποσό των 7,5 ευρώ.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, που ενημερώθηκε τα ξημερώματα από την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο, το κατάστημα έχει διαρρηχθεί καμιά δεκαριά φορές μέχρι τώρα!

Μάλιστα, πριν από τρεις μήνες τούς πήραν ολόκληρη την ταμειακή μηχανή. «Δεχτήκαμε τηλέφωνο στις 6.30 π.μ. από την Αστυνομία, όπου μας ενημέρωσαν ότι βρίσκονται έξω από το κατάστημα, γιατί έχει γίνει διάρρηξη. Ηρθαμε σε λίγα λεπτά και βρήκαμε σπασμένη την τζαμαρία στην προσπάθεια να εισέλθουν εντός του χώρου. Εβγαλαν τα συρτάρια, έκαναν τα πάντα άνω κάτω, αλλά η λεία ήταν πολύ μικρή. Περισσότερα ήταν τα κριτσίνια και τα κουλουράκια. Η ζημιά είναι πολύ μεγάλη, γιατί πρέπει να αλλάξουμε τζαμαρία. Στα χρόνια που είμαστε εδώ μας έχουν διαρρήξει περίπου 7-8 φορές. Θα δούμε το καταγραφικό, γιατί ακριβώς δίπλα υπάρχουν κάμερες, τις οποίες προφανώς δεν αντιλήφθηκαν οι διαρρήκτες» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Καλλίδου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη