27 Μαρ 2023

Συνεχίζεται το «θρίλερ» στη Θεσσαλονίκη: «Υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπάνε» λέει ο διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ στη γυναίκα που απειλεί να αυτοκτονήσει


Παραμένουν σε κατάσταση σι Αρχές στη Θεσσαλονίκη καθώς δεν έχουν καταφέρει να πείσουν τη γυναίκα που απειλεί να αυτοκτονήσει από ταράτσα πολυκατοικίας στην περιοχή Ντεπώ, να παραδοθεί.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο έχει φτάσει εδώ και ώρα διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ με την γυναίκα να ζητά να δει την κόρη της χωρίς αυτό να έχει καταστεί δυνατό μέχρι αυτή την ώρα. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με τον διαπραγματευτή να ακούγεται κάποια στιγμή να λέει στη γυναίκα πως «υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπάνε».

Της προτείνει «να έρθω να σε πιάσω από το χέρι για να κατέβουμε μαζί» και «θέλω να σε βοηθήσω να έρθω από εκεί». Ο διαπραγματευτής προσπαθεί να την πείσει να κατέβει και της λέει «όσο είσαι μαζί μου δεν θα σε πειράξει κανείς».

Μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό η γυναίκα δεν μένει στην γειτονιά, αλλά τυχαία ανέβηκε σε αυτή την οικοδομή. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται ακόμη και η πυροσβεστική έχει βγάλει το στρώμα και θα το τοποθετήσει η γυναίκα περίπου 60 ετών ανέβηκε στην ταράτσα επταώροφης πολυκατοικίας επί της οδού Γαβριηλίδη στην περιοχή Ντεπώ από το απόγευμα και απειλεί να πέσει στο κενό. Ακόμη δεν είναι γνωστός ο λόγος.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη