27 Μαρ 2023

Ζητά την παραίτηση του Μπαλτάκου ο Καρυπίδης


Με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, πήρε θέση σχετικά με την ανακοίνωση που έβγαλε νωρίτερα η Super League για την παρουσία και των έξι ομάδων στη συνάντηση με τον Μπένετ.

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, ο Θεόδωρος Καρυπίδης πήρε θέση σχετικά με την εκ νέου πρόσκληση και των έξι ομάδων στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 27/3 με θέμα τον ορισμό ελίτ διαιτητών στα play offs. Παράλληλα, ζήτησε την παραίτηση του Προέδρου της ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά -και- την απάντηση του κ. Μπένετ στην επιστολή της Super League, με θέμα την αυριανή συνάντηση, δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία σε κανέναν Έλληνα φίλαθλο για το ρόλο του προέδρου της ΕΠΟ.

Είναι, πια, ολοφάνερο ότι εξυπηρετεί συγκεκριμένο ρόλο και συγκεκριμένα συμφέροντα.

Πρόκειται για θεσμικό ατόπημα του προέδρου της ΕΠΟ και θα πρέπει εδώ και τώρα να απαλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο από την παρουσία του.

Ο τρόπος που διοικεί είναι πλέον ύποπτος και πρέπει όλες οι ΠΑΕ-μέλη του συνεταιρισμού να απαιτήσουν την παραίτησή του (εκτός από αυτές των οποίων τα σχέδια υπηρετεί με ευλάβεια).

Οι μάσκες έπεσαν οριστικά. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να παραιτηθεί εδώ και τώρα ο κ. Μπαλτάκος. Θα πρέπει να ντρέπεται για τις μεθοδεύσεις του. Αν έχει τσίπα…».//
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη