27 Μαρ 2023

Δημήτρης Κούβελας: «Έργα και δράσεις για την Καλαμαριά»

 


Συνάντηση με κατοίκους και αυτοδιοικητικούς της Καλαμαριάς θα έχει ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρης Κούβελας, την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 18.30, στο «Design Café» (Νικ. Πλαστήρα 33, Καλαμαριά).

 

Η έγκριση κατασκευής και

χρηματοδότηση του αλιευτικού καταφυγίου, η δίκαιη λύση στο πρόβλημα των «ανταλλάξιμων» οικοπέδων χωρίς κόστος για τους πολίτες, η διάνοιξη της οδού Πόντου, θέματα τα οποία προώθησε αποφασιστικά ο Δημήτρης Κούβελας αλλά και ανοιχτά ζητήματα, όπως η επέκταση του μετρό προς το αεροδρόμιο, η αξιοποίηση της Μαρίνας με σεβασμό στην ιστορία και το περιβάλλον της περιοχής, η περαιτέρω αξιοποίηση του στρατοπέδου Κόδρα είναι κάποια από τα θέματα που θα απασχολήσουν τον Βουλευτή Δημήτρη Κούβελα στο διάλογό του με τους πολίτες της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

 

«Είμαι δίπλα στους πολίτες και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την επίλυση των διαχρονικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν», τονίζει ο Βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Κούβελας.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα γίνει αναφορά και στις επιπλέον προοπτικές ανάπτυξης που έχει η προσφυγομάνα Καλαμαριά σε συνδυασμό με τον πλούσιο πολιτισμό και ιστορία της.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη