20 Μαρ 2023

Η Ντόρα Μπακογιάννη για τους «εξαφανισμένους υπουργούς»: Ο λαός τιμωρε


Μήνυμα με αποδέκτες «εξαφανισμένους υπουργούς» έστειλε η Ντόρα Μπακογιάννη αφού είπε – ενόψει εθνικών εκλογών – πως «όταν είσαι απών στη δυσκολία, ο κόσμος σε τιμωρεί».
Σαφές μήνυμα έστειλε, την Κυριακή (19/03), η Ντόρα Μπακογιάννη προς υπουργούς που είναι «εξαφανισμένοι», μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, λέγοντας με νόημα ενόψει εθνικών εκλογών πως «ο λαός τιμωρεί».


Ειδικότερα, με δηλώσεις της στο MEGA, η βουλευτής της Ν.Δ. ανέφερε: «Έχω εκλεγεί 11 φορές. Είναι πάρα πολλές. Δικαιούμαι, νομίζω, να ισχυρίζομαι ότι ξέρω τον νεοδημοκράτη ψηφοφόρο. Ο νεοδημοκράτης ψηφοφόρος επιβραβεύει την αγωνιστικότητα των πολιτικών, όταν αγωνίζονται συλλογικά για τη φανέλα. Ταυτόχρονα, όμως, τιμωρεί κιόλας εκείνους που σε κρίσιμες στιγμές εξαφανίζονται και σκέφτονται μόνο τους εαυτούς τους».

Ακόμα, η Ντόρα Μπακογιάννη πρόσθεσε: «Στην πολιτική είμαστε όλοι μαζί. Όλοι μαζί πρέπει να δίνουμε τις μάχες – και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Αυτό είναι ένα μήνυμα, νομίζω, προς κάθε κατεύθυνση και ισχύει για όλα τα κόμματα. Το βλέπετε πως σε οποιοδήποτε κόμμα και αν είσαι, όταν στη δυσκολία δίνεις τη μάχη, ο κόσμος το αναγνωρίζει. Όταν είσαι απών, ο κκόσμος σε τιμωρεί».https://www.ieidiseis.gr/politiki/189773/i-dora-bakogianni-gia-tous-eksafanismenous-ypourgoys-o-laos-timorei
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη