Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

5 Μαρ 2023

Οι νομοθέτες των ΗΠΑ κινούνται για να απαγορεύσουν στους εμβολιασμένους να δίνουν αίμα: «Μόνο καθαρόαιμοι»


Τα εμβολιασμένα άτομα δεν θα μπορούν πλέον να δίνουν αίμα μολυσμένο με mRNA στη Μοντάνα σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία που προτείνουν οι νομοθέτες που ανησυχούν για τα “δυσμενή αποτελέσματα των ασθενών”.

Οι νομοθέτες λένε ότι οι “καθαρόαιμοι” θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν αίμα από δότες που δεν έχει “τροποποιηθεί” από τα εμβόλια.

Το νομοσχέδιο 645 της Βουλής των Αντιπροσώπων θα καθιστούσε παράνομη την αιμοδοσία εάν ο δότης έχει λάβει ένεση mRNA Covid. Θα καθιστούσε επίσης έγκλημα την αποδοχή αίματος από άτομα εμβολιασμένα με Covid.

Επικαλούμενη σοβαρές ανησυχίες για την υγεία, η νομοθεσία επιδιώκει να διασφαλίσει ότι η παροχή αιμοδοσίας θα προέρχεται μόνο από “καθαρόαιμους” – άτομα που δεν έχουν κάνει ενέσεις mRNA.

Επιπλέον, το νομοσχέδιο θα απαγόρευε επίσης σε άτομα που πάσχουν από “μακροχρόνιο Covid” να δίνουν αίμα.

“Υπάρχει επιστημονικός λόγος γι’ αυτό”, εξήγησε η Independent Sentinel σε ένα ρεπορτάζ σχετικά με τη νομοθεσία.

Η έκθεση σημειώνει ότι επί του παρόντος περίπου το 80% της προμήθειας αίματος της πολιτείας προέρχεται από εμβολιασμένους δότες.

Κάποιος που θα λάβει μια τέτοια δωρεά είναι πιθανό να λάβει αίμα με “σημαντική ποσότητα πρωτεΐνης αιχμής από εμβόλια mRNA”.

Έκθεση Slay: Οι νομοθέτες της πολιτείας υποστηρίζουν ότι είναι απαράδεκτο για ένα άτομο που επιλέγει να μην εμβολιαστεί να λαμβάνει αίμα που περιέχει αυτές τις πρωτεΐνες spike.

Η Daily Montanan αναφέρει ότι οι αντίπαλοι του νομοθετικού σχεδίου κατηγορούν ότι ένα τέτοιο όριο θα “άφηνε τους ασθενείς σε κίνδυνο ακόμη και θανάτου”.

Ένας επικριτής του μέτρου, ο Cliff Numark, του Vitalant, ενός οργανισμού συλλογής αίματος, προειδοποιεί κατά της κίνησης.

Ο Numark δήλωσε ότι η αλλαγή θα μπορούσε να οδηγήσει σε “δυσμενή αποτελέσματα για τους ασθενείς, συμπεριλαμβανομένου του περιττού και ασυνείδητου θανάτου”.

Ωστόσο, οι υποστηρικτές του νομοσχεδίου υποστηρίζουν ότι το θέμα αφορά την ιατρική αυτονομία.

Οι υποστηρικτές λένε ότι οι καθαρόαιμοι θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν αίμα από δότες που δεν έχει τροποποιηθεί από τις ενέσεις.

“Είμαι ένας από τους πολλούς που πιστεύουν στο θεόσταλτο δικαίωμα της ιατρικής ελευθερίας, το οποίο είναι η πρόσβαση σε γενετικά μη τροποποιημένο αίμα κατά τη διάρκεια μιας περιόδου ανάγκης”, δήλωσε στο δημοσίευμα ο Jo Vilhauer από το Miles City.

“Αυτό είναι ένα ζωτικό μέρος της αυτονομίας της υγείας”.

Το νομοσχέδιο, το οποίο εισήγαγε ο βουλευτής Greg Kmetz (R), αναφέρεται σε πρωτεΐνες αιχμής που προκαλούνται από το εμβόλιο και βρίσκονται σε άτομα που πάσχουν από μακρόχρονο Covid ως ένας παράγοντας που το εμβολιασμένο αίμα πρέπει να απορριφθεί.

Την περασμένη Παρασκευή, ο βουλευτής Kmetz σημείωσε ότι εισήγαγε τη νομοθεσία μετά από ενθάρρυνση των ψηφοφόρων του.

Οι ψηφοφόροι λένε ότι ανησυχούν για το γεγονός ότι δεν έχει διεξαχθεί η κατάλληλη έρευνα σχετικά με την επίδραση που θα μπορούσε να έχει το αίμα που έχει προσβληθεί από πρωτεΐνες spike στους λήπτες αίματος.

“Εδώ και χρόνια ακούμε τις λέξεις “ασφαλές και αποτελεσματικό”, δήλωσε ο Kmetz.

“Ολόκληρος ο πλανήτης μας έχει αντηχήσει αυτές τις λέξεις. Ασφαλείς και αποτελεσματικές.

“Έχουμε δει δύο προέδρους να εκστομίζουν αυτές τις λέξεις.

“Είδαμε κορυφαίο κυβερνητικό ιατρικό εκπρόσωπο να εκφέρει τις ίδιες λέξεις.

“Έχουμε δει δύο κυβερνήτες της Μοντάνα να εκστομίζουν τις ίδιες λέξεις… πολλές από τις ερωτήσεις των ψηφοφόρων μου, επειδή ακούμε αυτές τις δύο λέξεις “ασφαλές και αποτελεσματικό” ένα εκατομμύριο και πλέον φορές, αυτό τις κάνει αληθινές;”

Ο Kmetz φέρεται επίσης να σημείωσε ότι οι ψηφοφόροι ήταν καχύποπτοι σχετικά με το σχέδιο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να “εξαλείψει” μια ασθένεια με “ποσοστό επιβίωσης πάνω από 99%”.

Οι άνθρωποι που αναζητούν μη μολυσμένο “ασφαλές αίμα” μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα safeblood.us/en για βοήθεια ή πληροφορίες σχετικά με τη λήψη ή τη δωρεά μη εμβολιασμένου αίματος.

newspunch.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη