19 Μαρ 2023

Σακίρα: Έχει νέο αμόρε; Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή Κάρσον Ντάλι


Σακίρα: Οργιάζουν οι φήμες για σχέση της με τον γνωστό παρουσιαστή Κάρσον Ντάλι μετά τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ

Ο χωρισμός της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ έγινε θέμα συζήτησης για πολύ καιρό καθώς μετά από έντεκα χρόνια σχέσης το παρασκήνιο φάνηκε να είναι έντονο.

Πάντως ο Πικέ ήταν εκείνος που έκανε πρώτος το επόμενο βήμα και γύρισε σελίδα στη ζωή του, αφού ο πρώην παίκτης και αρχηγός της Μπαρτσελόνα ξεκίνησε από το καλοκαίρι να βγαίνει με την Κλάρα Κία.

Μέχρι σήμερα από όσα γνωρίζαμε η Σακίρα δεν έδειχνε να ενδιαφέρεται τόσο για να ξαναφτιάξει την προσωπική της ζωή, αφού είχε επικεντρωθεί στην καριέρα της, με τραγούδια όλο νόημα για τον πρώην της και φυσικά και την φροντίδα των παιδιών της.

Ωστόσο όπως φαίνεται, μετά από τις τελευταίες μουσικές επιτυχίες της, ένα παγκόσμιο χιτ με τον Bizarrap και τη συνεργασία της με τον Karol G, η ποπ σταρ μοιάζει έτοιμη να αφήσει για τα καλά πίσω της το παρελθόν.

Η τραγουδίστρια πάντως μιλώντας στο περιοδικό Elle πέρυσι είχε πει ότι δεν κλείνει την πόρτα στην αγάπη, αλλά ότι χρειάζεται χρόνο, για να γιατρευτεί.

«Ας περιμένουμε να κλείσει αυτή η τρύπα στο στήθος μου και μετά θα δούμε τι θα γίνει», είχε πει. Οι φήμες όμως δίνουν και παίρνουν.

Συγκεκριμένα, οι φήμες έχουν οργιάσει για τη σχέση της Σακίρα με τον Κάρσον Ντάλι, γνωστό τηλεοπτικό παρουσιαστή των ΗΠΑ, με μεγάλη εμπειρία μπροστά στις κάμερες και καριέρα ετών.


Ο οικοδεσπότης του TRL είναι μεγάλος θαυμαστής της τραγουδίστριας, η οποία μάλιστα είχε εμφανιστεί στο σόου του το 2001, μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της με τίτλο Laundry Service. Οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν το 2014 στην έκτη σεζόν του διαγωνισμού The Voice, όπου ο Ντάλι ήταν παρουσιαστής και παραγωγός και εκείνη στην κριτική επιτροπή μαζί με Usher, Adam Levine και Blake Shelton.

Ο Ντάλι έχει πάρει δε αρκετές φορές συνέντευξη από την Κολομβιανή τραγουδίστρια και στην εκπομπή του NBC, Today.


Παρόλαυτα, ο παρουσιαστής εδώ και επτά χρόνια είναι παντρεμένος με την Σίρι Πίντερ, με την οποία έχουν τέσσερα παιδιά.

Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος για τον οποίο πολλοί λένε ότι η είδηση που κυκλοφόρησε η Marca είναι... fake news.

Οι φήμες κυκλοφόρησαν όταν πρόσφατα οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν, με τους πιο... αθώους να κάνουν λόγο για μία μακρά φιλία και μία ζεστή ανθρώπινη επαφή που ενδεχομένως να έχει αναθερμανθεί αφότου η Σακίρα χώρισε.
Πηγή
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη