Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

13 Απρ 2023

Ο ιστότοπος της Google περιγράφει λεπτομερώς τις αλλαγές που κάνει στο chatbot Bard


Μια σελίδα με τον τίτλο "Πειραματικές ενημερώσεις" προσφέρει γενικές λεπτομέρειες σχετικά με τις αλλαγές που πραγματοποιεί η Google στο Bard.

από Γιώργος Κακακιός 

(Credit: NurPhoto / Contributor / Getty Images)

Το Bard της Google είναι ένα έργο σε εξέλιξη, αλλά για να βοηθήσει τους ανθρώπους να παρακολουθούν τι ακριβώς αλλάζει με το AI chatbot, η Google εγκαινίασε έναν νέο ιστότοπο, που ονομάστηκε "Experiment updates", όπου θα δημοσιεύει λεπτομέρειες σχετικά με τις πρόσφατες αλλαγές που έγιναν στο Bard.
Μέχρι στιγμής, υπάρχει μόνο μία ανάρτηση, που δημοσιεύτηκε στις 10 Απριλίου. Περιέχει τρεις ενημερώσεις και δύο γραμμές λεπτομερειών η καθεμία - μία για να πει "τι" πρόσθεσε η Google και μία άλλη που περιγράφει το "γιατί".

Η πρώτη αφορά την έναρξη λειτουργίας του ίδιου του ιστότοπου. "Ξεκινήσαμε μια σελίδα ενημερώσεων για να δημοσιεύουμε τα τελευταία χαρακτηριστικά, βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων για το πείραμα Bard, ώστε οι άνθρωποι να έχουν ένα εύκολο μέρος για να βλέπουν τις τελευταίες ενημερώσεις του Bard για να τις δοκιμάσουν και να παρέχουν feedback", αναφέρεται.

Ιστοσελίδα ενημερώσεων του Bard Experiment. (Credit: Google)

Η δεύτερη ενημέρωση είναι η προσθήκη προτεινόμενων θεμάτων αναζήτησης όταν οι χρήστες κάνουν κλικ στο "Google it". Αν και οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο Bard μέσω του bard.google.com, έναντι του κύριου Google.com, το κουμπί "Google it" το συνδέει με τη μηχανή αναζήτησης για έλεγχο των γεγονότων και περισσότερες πληροφορίες.

Η τρίτη ενημέρωση είναι ότι το Bard ξεκινά... μαθήματα μαθηματικών. "Ενημερώσαμε το Bard με καλύτερες δυνατότητες για μαθηματικά και λογική", αναφέρει ο ιστότοπος. "Το Bard δεν τα καταφέρνει πάντα σωστά στις προτροπές για τα μαθηματικά και τη λογική και εργαζόμαστε για απαντήσεις υψηλότερης ποιότητας σε αυτούς τους τομείς".

Η Google έχει αναφερθεί στο Bard ως ένα "πρώιμο πείραμα". Καθώς το ChatGPT πήρε φόρα, το Bard έκανε το ντεμπούτο του στις αρχές Φεβρουαρίου και η Google ξεκίνησε τις δημόσιες δοκιμές στα τέλη Μαρτίου.

Η OpenAI, η οποία αναπτύσσει το ChatGPT, δημοσιεύει ομοίως σημειώσεις έκδοσης μετά από κάθε ενημέρωση λογισμικού. Όπως και οι ενημερώσεις Experiment της Google, οι σημειώσεις έκδοσης του ChatGPT είναι σύντομες, δεν περιλαμβάνουν πολλές τεχνικές λεπτομέρειες και απευθύνονται σε ένα μαζικό κοινό.

Το Bard είναι διαθέσιμο επί του παρόντος μόνο μέσω μιας λίστας αναμονής, αν και η Google επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι θα το ενσωματώσει στον πυρήνα του Google.com σε άγνωστη ημερομηνία.https://gr.pcmag.com/artificial-intelligence-serie/43379/o-istotopos-tes-google-perigraphei-leptomeros-tis-allages-pou-kanei-sto-chatbot-bard
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη