14 Ιουν 2023

Τζόρτζια Μελόνι: Ο Μπερλουσκόνι ήταν ένας άνθρωπος με τη μεγαλύτερη επιρροή στην ιταλική ιστορία


H Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος πέθανε σήμερα σε ηλικία 86 ετών, ως «έναν από τους άνδρες με τη μεγαλύτερη επιρροή στην ιταλική ιστορία».
«Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν πάνω από όλα ένας μαχητή», είπε η Μελόνι, σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνησή της. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν φοβόταν να υπερασπιστεί τις πεποιθήσεις του και ήταν ακριβώς το θάρρος και η αποφασιστικότητά του που τον έκαναν έναν από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην ιταλική ιστορία.


«Πολεμήσαμε, κερδίσαμε και χάσαμε πολλές μάχες μαζί του. Και για αυτόν θα φέρουμε στην πατρίδα τους στόχους που θέσαμε μαζί».
Ο Μπερλουσκόνι ήταν επικεφαλής του δεξιού κόμματος «Forza Italia» και εταίρος στην κυβέρνηση συνασπισμού με επικεφαλής την Τζόρτζια Μελόνι.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας πέθανε σήμερα Δευτέρα, σε ηλικία 86 ετών, μετά από ασθένεια, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας.

Ο Μπερλουσκόνι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, υποβλήθηκε σε μεγάλη εγχείρηση καρδιάς το 2016 και έπασχε επίσης από καρκίνο.



The Hellenic Information Team
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη