5 Ιουν 2023

Δημοσκόπηση Marc> Πτώση -1,69% για τη ΝΔ και -0,67% για τον ΣΥΡΙΖΑ. Στη κόψη του ξυραφιού η αυτοδυναμία και Βουλή 8 κομμάτων;

 


Στη δημοσκόπηση της Marc για το Πρώτο Θέμα η ΝΔ εμφανίζεται με απώλειες -1,69% σε σχέση με το αποτέλεσμα της προπερασμένης Κυριακής , ο ΣΥΡΙΖΑ (-0,67%), το ΠΑΣΟΚ (-0,86%) και το ΚΚΕ (-0,43%).

Στο 38,5% η ΝΔ, στο 19,1% ο ΣΥΡΙΖΑ και μια ανάσα από την Βουλή των 8

κομμάτων καθώς μπαίνει σίγουρα και ο Βαρουφάκης ενώ το ΕΠΑΜ- Συμμαχία Ανατροπής φλερτάρει με το 2%!

Όπως όλα δείχνουν η Κυριακή 25 Ιουνίου θα είναι η Κυριακή των μικρών εκτός Βουλής κομμάτων.

Μπορεί επίσης να είναι η Κυριακή που θα μας οδηγήσει στη 3η κάλπη και ίσως και στη 4η εάν η ΝΔ δεν έχει αυτοδυναμία.

Καθώς οι εξελίξεις παγκοσμίως είναι αποκαλυπτικές, εάν η ΝΔ δεν καταφέρει στις 25 Ιουνίου να έχει αυτοδυναμία τότε όλα τα σενάρια θα είναι ανοιχτά.

Κι αυτό γιατί ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι είμαστε επιβάτες του σύγχρονου Τιτανικού και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο οδεύουμε στο παγόβουνο με την ορχήστρα να συνεχίζει αμέριμνη.

Στα εκτός Βουλής κόμματα τώρα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Marc έχουμε άξιες λόγου ανακατατάξεις, καθώς η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που βρίσκει μεγαλύτερη απήχηση στις νεότερες γενιές ψηφοφόρων, δεν περνά απλώς το κατώφλι της Βουλής, αλλά υπερσκελίζει την Ελληνική Λύση και πλασάρεται στην πέμπτη θέση.

Ενώ την ίδια ώρα φαίνεται να εξασφαλίζει το έβδομο εισιτήριο για την επόμενη Βουλή και ο νεοπαγής σχηματισμός Νίκη του θεολόγου Δημήτρη Νατσιού-σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Marc για το Πρώτο Θέμα.

Στο μεταξύ οι δημοσκόποι δεν μπορούν να καταγράψουν μία πιθανή νέα βίαιη κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ στο 15% γεγονός που θα λειτουργήσει σαν εφαλτήριο τόσο 

για το Mέρα 25, όσο και για το ΕΠΑΜ- Συμμαχία Ανατροπής

Με το ποσοστό όσων δηλώνουν αναποφάσιστοι να κυμαίνεται στο 7,3%, με
 αναγωγή επί των εγκύρων η Ν.Δ. συγκεντρώνει 39,1% (-1,69% σε σχέση με το αποτέλεσμα της προπερασμένης Κυριακής), ο ΣΥΡΙΖΑ 19,4% (-0,67%), το ΠΑΣΟΚ 10,6% (-0,86%), το ΚΚΕ 6,8% (-0,43%), η Πλεύση Ελευθερίας 4,4% (+1,51%), η Ελληνική Λύση 3,8% (-0,65%) και η Νίκη 3,5% (+0,58%).

Στο 2,2% υπολογίζεται η δύναμη του ΜέΡΑ 25 (που στις τελευταίες εκλογές κατέγραψε 2,63%), ενώ ένα 2,9% εκδηλώνει προτίμηση σε άλλα κόμματα, κανένα από τα οποία, ωστόσο, δεν περνά το όριο του 1% για να εμφανίζεται χωριστά στη δημοσκόπηση.

Το ψέμα φθάνει με το ασανσέρ, η αλήθεια με τις σκάλες

Παρά τις τεράστιες ποσότητες καφέ που καταναλώνουμε, δεν λέμε να ξυπνήσουμε

Είναι Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 και επειδή το παγκόσμιο χρέος των 400 τρις γίνεται όλο και πιο ανεξέλεγκτο, έχει βγει για τα καλά από το θηκάρι το εργαλείο του τρόμου για την διακυβέρνηση του κόσμου.

Στο μεταξύ οι πολίτες αλλά και οι επιχειρηματίες της εστίασης που αφουγκράζονται πρώτοι αυτό που συμβαίνει εκεί έξω μας μεταφέρουν κάποια άξια λόγου 

χαρακτηριστικά παραδείγματα.



Η Πάρος ως γνωστόν είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή ελληνικά νησιά. Τον Μάιο
 του 2023 είχε περίπου 62.000 τουρίστες αριθμός αυξημένος κατά 20.000 σε σχέση με τον αντίστοιχο Μάιο του 2022. Κι όμως αυτοί οι παραπάνω τουρίστες ήταν εξαφανισμένοι για τις επιχειρήσεις του νησιού με εξίρεση τα super market και ίσως κάποια bars.

Μία παρέα 4 Γάλλων στη Νάουσα της Πάρου κάθησε για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο και ήταν αποφασισμένοι να ξοδέψουν έως 7 ευρώ το άτομο-28 ευρώ συνολικά!

Η πλειοψηφία των τουριστών Ελλήνων και ξένων είναι εξαφανισμένοι από τα εστιατόρια και τα υπόλοιπα καταστήματα του νησιού. Είναι πολύ φειδωλοί στις αγορές τους.

-Έρχονται στο νησί επειδή θέλουν να πουν ότι πήγαν στη Πάρο και να ανεβάσουν stories στο Instagram και ως εκεί…Δεν ξοδεύουν με την άνεση που το έκαναν τα προηγούμενα χρόνια-ακόμη και πέρυσι-ενώ οι περισσότεροι πιστεύουν ότι βρισκόμαστε λίγο πριν το ξέσπασμα της καταιγίδας.

Πράγματι.

Όπως τα σημάδια δείχνουν οι εμπνευστές της planδημίας του κατασκευασμένου εργαστηριακού ιού COVID-19 ετοιμάζουν την επόμενη planδημία και την επιβολή νέων εμβολίων οικειοθελούς ευθανασίας.

Είναι λογικό ένα φαρμακευτικό σκεύασμα να έχει παρενέργειες.

Αυτό που είναι παράδοξο στη περίπτωση των εμβολίων COVID-19 είναι πως σχεδόν όλα τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ αλλά και τα υποτιθέμενα μεγάλα εγχώρια ΜΜΕ όπως ο Όμιλος Αλαφούζου (Καθημερινή-ΣΚΑΙ), ο Όμιλος Μαρινάκη και το Πρώτο Θέμα, 3 χρόνια τώρα και καθώς ένα ποσοστό των εμβολιασμένων συμπολιτών μας ταξιδεύουν ξαφνικά στην αιωνιότητα ή βρίσκονται αντιμέτωποι με επίθεση blitzkrieg όπως επαν-εμφάνιση καρκίνων, εμφραγμάτων, εγκεφαλικών, έρπη ζωστήρος, τύφλωση, προβλήματα ακοής, παράλυση, κλπ, κανένα από τα ανωτέρω ΜΜΕ δεν τολμά να τα συνδέσει με τα εμβόλια.

Η υπόθεση βρωμάει. Και αυτό που βρωμάει είναι η ατζέντα μείωσης και ελέγχου του πληθυσμού επειδή το μαγαζί χρεοκόπησε και πρέπει να το βάλουμε σε νέα τροχιά (great reset) με λιγότερα κουνούπια (αντί των 8 δις του παγκόσμιου πληθυσμού).

Πάρτε για παράδειγμα την νέα επιλογή του οξυδερκούς και αυτόνομου Joe Biden για το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την διαβοητη Dr. Rochelle Walensky στη θέση της Διευθύντριας των Κέντρων Ελέγχου Νοσημάτων-Centers for Disease Control (CDC).

Το Εβραϊκό περιοδικό Tablet είχε αναδείξει την ανεπάρκεια και την επικινδυνότητα της Walensky μέσα από την αρθρογραφία του.

Τώρα έρχεται ο τηλεκατευθυνόμενος Biden να παραδώσει τα ηνία των CDC σε μία ακόμη πιο νοσηρή και φανατική των μασκών, των lockdowns και των εμβολίων φιγούρα. Πρόκειται για την Dr. Mandy Cohen.

Σε αυτό το σημείο δίνουμε τον λόγο στον Alex Berenson, πρώην συντάκτη των New York Times και επιφανή επικριτή των εμβολίων COVID-19, o οποίος με ντοκουμέντα- 3 χρόνια τώρα- καταρρίπτει τον επίσημο αφήγημα του COVID.

Πάμε να δούμε πως σχολιάζει ο Berenson την φερόμενη ως αντικαταστάτρια της Walensky στα CDC, Dr. Mandy Cohen.

Ο Joe Biden πρόκειται να επιλέξει το χειρότερο δυνατό άτομο για να γίνει ο επόμενος επικεφαλής του CDC
Δεν υπερβάλλω.

Η Δρ Mandy Cohen, η πιθανή επιλογή, είναι αυταρχική της επιβολής των απαγορεύσεων Covid για τη δημόσια υγεία και πρώην επικεφαλής του επιτελείου του λογοκριτή Andy Slavitt.

Αυτό ακριβώς που χρειάζεται η Αμερική!

Άλλος ένας υστερικός του Covid που διευθύνει τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων.

Η Cohen μοιράζεται τις ίδιες αυταρχικές παρορμήσεις για την υγεία με την Walensky.

Υποστήριξε τις εντολές για μάσκα, εμβόλια και lockdown ακόμη και το 2021. Αλλά είναι προφανώς πιο ικανή γραφειοκρατικά και επομένως πιο επικίνδυνη από την Walensky.

Η Cohen είναι επίσης πολύ κοντά στον Andy Slavitt τον οποίο μηνύω στην αγωγή μου (Βerenson κατά Biden) για τις προσπάθειές του να με λογοκρίνει.

Η επιλογή της υποδηλώνει ότι o Slavitt εξακολουθεί να έχει σημαντική επιρροή στην κυβέρνηση Βiden δύο χρόνια μετά την επίσημη αποχώρησή τoυ από τον Λευκό Οίκο.

Σας θυμήζω τη Rochelle Walensky να δηλώνει στην εκπομπή της Rachel Maddow ότι «οι εμβολιασμένοι άνθρωποι δεν φέρουν τον ιό και δεν αρρωσταίνουν».

Τον Δεκέμβριο του 2021, η Cohen είπε ότι «όλοι» έπρεπε να συνεχίσουν να φορούν μάσκες. «Ακόμα κι αν είσαι εμβολιασμένος, θα πρέπει να φοράς μάσκα», είπε. Ακόμη και όταν το CDC είχε αποσύρει τις απαιτήσεις του για μάσκα για εμβολιασμένα άτομα επτά μήνες πριν.

Εκτός από την ώθηση των lockdown μέχρι τον Μάρτιο του 2021, η Cohen απείλησε επίσης να κινηθεί νομικά εναντίον μιας σχολικής περιφέρειας που ήθελε να εγκαταλείψει τις καραντίνες και τον εντοπισμό επαφών – τον Σεπτέμβριο του 2021, πολύ αφότου έγινε εμφανής η έλλειψη κινδύνου του Covid για τα παιδιά σχολικής ηλικίας.

Προώθησε εντολές τρυπήματος για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και συνέδεσε ρητά τους χαλαρωτικούς περιορισμούς με τα επίπεδα εμβολιασμού.

Με άλλα λόγια, η Cohen έχει υποστηρίξει θερμά κάθε αυταρχικό μέτρο που τα τελευταία τρία χρόνια έχει αποδειχτεί άχρηστο.

Ας προσπαθήσουμε όλοι να μην πνιγούμε.

kourdistoportocali.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη