15 Αυγ 2023

Μπελέρης: Είμαι αποφασισμένος

 


Μιλώντας στο Open, ο κ. Μπελέρης τόνισε: «Είμαι μια χαρά, είμαι δυνατός. Περιμένω. Εχουν περάσει 3 μήνες, είμαι αποφασισμένος να κάτσω εδώ όσο χρειαστεί, για να ορκιστώ δήμαρχος και να πάω εκεί που με όρισε ο

λαός της Χειμάρρας».

«Θέλω να τους πω να είναι δυνατοί, να περιμένουν και να έχουν πίστη στο Θεό και πίστη στον αγώνα. Η δικαιοσύνη μπορεί να αργεί. Άλλες φορές πιο γρήγορα, άλλες φορές πιο αργά, αλλά πάντα στο τέλος κερδίζει», είπε, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

«Η μόνη αιτία που βρίσκομαι μέσα είναι η υφαρπαγή των περιουσιών από τους γηγενείς Έλληνες κατοίκους, για λογαριασμό στρατηγικών επενδυτών που κυρίως είναι φίλοι της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή του, στις 12 Αυγούστου, ο εκλεγμένος δήμαρχος της Χειμάρρας που βρίσκεται στη φυλακή, ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Ελλάδα με αφορμή την επίσκεψη που δέχτηκε από τον βουλευτή της ΝΔ, Αγγελο Συρίγο. Ο κ. Μπελέρης αναφέρει ότι ζήτησε από τον κ. Συρίγο να μεταφέρει στον Κ. Μητσοτάκη, την απόφασή του να αναλάβει σύντομα δήμαρχος για να σταματήσει τη λεηλασία των ελληνικών περιουσιών.

Στην ανάρτηση του χαρακτηρίζει την κατηγορία εις βάρος του «άδικη, γελοία, προσχηματική και ανυπόστατη», υπογραμμίζοντας πως στόχος του είναι «να ζούμε σε ένα δημοκρατικό κράτος όπου δεν θα υπάρχουν διακρίσεις ανάλογα με την εθνική καταγωγή των πολιτών και θα σταματήσουν οι πολιτικές εκφοβισμού των κατοίκων».

Μπελέρης: «Eυχαριστούμε την Ελλάδα που παλεύει δίπλα μας»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη