26 Σεπ 2023

Πόρτα Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη : «Δεν μπορώ να αναλάβω κάποια θέση»


Θετικό ήταν το κλίμα στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου, ωστόσο όπως έγινε γνωστό η μέχρι πρότινος υποψήφια για την προεδρία έκανε γνωστό πως δεν μπορεί να αναλάβει κάποια θέση.


Η κυρία Αχτσιόγλου ειδικότερα είπε: «Δεν έχω την ενέργεια να αναλάβω κάποια άλλη θέση πέρα από αυτήν που αντιστοιχεί στη βουλεύτρια του τομέα Αθηνών. Είναι καθαρά προσωπική απόφαση και έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες. Νομίζω ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια να δώσει κάτι παραπάνω και πότε δεν την έχει και να το λέει αυτό θαρρετά».


Παππάς απαντά στις βολές Φίλη: Δεν θέλω να σκεφτώ ότι εργαλειοποιεί τη λέξη Αριστερά
«Είμαι εδώ, θα είμαι εδώ για να συζητάμε ο,τιδήποτε». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κασσελάκης της είπε να αναλάβει όποια θέση θέλει, δεν εννοούσε βέβαια τη θέση του επικεφαλής της ΚΟ, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα είχε ανακοινώσει την παραμονή του Σωκράτη Φάμελλου εκεί.


«Κάναμε μια γενική κουβέντα δεν περάσαμε σε πιο ειδικά, του διευκρίνισα ότι δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή προσωπικά να αναλάβω κάτι περισσότερο λόγω του μεγάλου φόρτου που υπέστην το προηγούμενο διάστημα. Άρα είναι προσωπική απόφαση αμιγώς», είπε η κ. Αχτσιόγλου χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι το κλίμα στη συνάντηση ήταν εξαιρετικό.

TwitterFacebookΑνταλλαγή

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη