26 Σεπ 2023

Επίθεση Καλπάκη και Ραγκούση κατά Κασσελάκη για τις αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ: «Τα μάθαμε από τις εφημερίδες»


Αιχμές για το τρόπο που πάρθηκαν οι αποφάσεις του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη για τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν και την αλλαγή σε θέσεις εκπροσώπων τόσο στο κόμμα όσο και στη Βουλή αφήνουν ο Στέργιος Καλπάκης και ο Γιάννης Ραγκούσης.
Ειδικότερα, ο μέχρι χθες εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Στέργιος Καλπάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στη Δώρα Αυγέρη που τον αντικαθιστά αφήνοντας όμως αιχμή για τον τρόπο που έγινε. «Χθες το απόγευμα ενημερώθηκα από ιστοσελίδες για την απόφαση του νέου Προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη, να ορίσει εκπρόσωπο Τύπου την αγαπημένη και αξία συντρόφισσα Δώρα Αυγέρη. Της εύχομαι ολόψυχα δύναμη και επιτυχία στα νέα της καθήκοντα. Είμαι βέβαιος ότι θα τα πάει εξαιρετικά» έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook.


Την ίδια ώρα και ο Γιάννης Ραγκούσης σε ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε αιχμηρά την ότι «ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έμαθε από τα ΜΜΕ την εκπαραθύρωση του από τα καθήκοντα του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας». Όπως τόνισε «κανείς δεν επικοινώνησε μαζί του, ούτε για λόγους στοιχειώδους εσωκομματικής ευγένειας».


Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα βολές κατά του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυση ο Νίκος Φίλης σε μια τοποθέτηση που προϊδεάζει σε αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη