24 Σεπ 2023

Έφη Αχτσιόγλου: Είμαι εδώ γιατί εγώ μπορώ- Δεν παίζουμε με την πολιτική, κάνουμε πολιτική


Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου όλοι και όλες στην κάλπη, λέει η Έφη Αχτσιόγλου.
Στο ερώτημα «γιατί ψηφίζουμε αύριο;» απαντά μέσα από βίντεο που ανέβασε στα social media η υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, το μεσημέρι του Σαββάτου, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.


Η δήλωση Αχτσιόγλου


«Γιατί ψηφίζουμε αύριο; Έχουμε ακούσει πολλά. Όμως τα πράγματα είναι απλά: Αύριο ψηφίζουμε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και τι είναι αυτό που θα καθορίσει την απόφασή μας;


Είναι η επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Είναι η εμπειρία στον στίβο της πολιτικής; Είναι το χαμόγελο; Είναι τα συνθήματα;


Ενδεχομένως όλα αυτά έχουν σημασία. Όμως εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής. Πάνω από όλα είναι το περιεχόμενο της πολιτικής. Πολιτική με γνώση, σχέδιο και σαφείς στόχους. Πολιτική σύγκρουσης με τις αδράνειες και τα συμφέροντα. Πολιτική για τους πολλούς και τις πολλές.


Μόνο έτσι θα εγγυηθούμε την ενότητα και τη διεύρυνση της παράταξής μας. Μόνο έτσι θα νικήσουμε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Μόνο έτσι θα φέρουμε μια νέα προοδευτική εποχή για τους πολίτες.


Είμαι εδώ γιατί εγώ μπορώ. Εγώ με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μπορούμε. Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου όλοι και όλες στην κάλπη. Γιατί δεν παίζουμε με την πολιτική. Κάνουμε πολιτική».

TwitterFacebookΑνταλλαγή

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη