25 Σεπ 2023

Τωρα αρχιζουν τα γλεντια.....Αποστολάκης: Καλό είναι να δεχθούν όλοι ότι ο Κασσελάκης είναι ο νέος αρχηγός – Αν όχι υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι


Ξεκάθαρα μηνύματα με αποδέκτες στο εσωτερικό του κόμματος και ιδιαίτερα της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, έστειλε ο Ευάγγελος Αποστολάκης. Πολλά πράγματα θα πρέπει... να αλλάξουν στο κόμμα και θα αλλάξουν, προειδοποίησε ο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη και προανήγγειλε το τέλος των τάσεων στο κόμμα.

Η επόμενη ημέρα στο κόμμα χρειάζεται καθαρές θέσεις και καθαρές κινήσεις, δεν υπάρχει περιθώριο για χάσιμο χρόνου και αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα, διαμήνυσε στο πρώτο μήνυμά του ο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τον Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.


Υπογράμμισε πως μετά την αναμέτρηση καλό θα είναι να δεχθούν όλοι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο αρχηγός του κόμματος. Εάν δεν γίνει, το εγχείρημα δεν θα πετύχει, πρόσθεσε και τόνισε πως είναι αποφασισμένος να κάνει τις αλλαγές. Η κοινωνία δεν του είπε να ξανακάνει τα ίδια, σημείωσε με νόημα.

Επανέλαβε ότι πρέπει να δεχθεί όλο το σύστημα πως υπάρχει ένα καινούργιο ξεκίνημα, τα πράγματα μπαίνουν σε μια νέα σειρά.

Παράλληλα, αναγνώρισε πως δεν είναι εύκολο να καταπιείς το γεγονός ότι κάποιος μέσα σε 20 ημέρες κατάφερε να πάρει το κόμμα στα χέρια του και με τέτοια διαφορά. Αν δεν το κάνουν υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι, προειδοποίησε.


«Ούτε τάσεις, ούτε φατρίες, ούτε επαναστάσεις μέσα στο κόμμα, ούτε εσωτερική αντιπολίτευση» υπογράμμισε.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη