30 Σεπ 2023

Naughty boy:Τρόμαξε η κυβέρνηση απ' αυτά που είπα😱😱Μαρινάκης: Άντε μάθε κανόνες λειτουργίας της Βουλής και ξαναμιλάμε


«Τρόμαξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ να καλέσει τα μέλη του να συμμετάσχουν στην παραγωγή της πολιτικής, και ρωτάει αν… αμφισβητώ τη Δημοκρατία» ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας μέσω Twitter στον Παύλο Μαρινάκη και την αποστροφή του «να επισκέπτεται πιο πολύ το Κοινοβούλιο για να μάθει βασικές αρχές της Δημοκρατίας».

«Η ΝΔ αμφισβητεί τη Δημοκρατία, διορίζοντας το δ.σ. της ΑΔΑΕ μαζί με τον Κ.Βελόπουλο χωρίς συνεννόηση» κατέληξε ο κ. Κασσελάκης.
Τρόμαξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ να καλέσει τα μέλη του να συμμετάσχουν στην παραγωγή της πολιτικής, και ρωτάει αν… αμφισβητώ τη Δημοκρατία.
Η ΝΔ αμφισβητεί τη Δημοκρατία, διορίζοντας το δ.σ. της ΑΔΑΕ μαζί με τον Κ.Βελόπουλο χωρίς συνεννόηση.— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) September 29, 2023


Μάλιστα, ο Στ. Κασσελάκης, σε νέες δηλώσεις του από τις Σπέτσες, όπου βρίσκεται από χθες με τον σύντροφό του Τάιλερ, για το Spetses mini Marathon, για «αποφόρτιση και προετοιμασία», όπως είπε, εξήγησε ότι έθεσε ένα θέμα παραγωγής πολιτικής.


«Εκλέχτηκα λέγοντας ότι το κόμμα μας θα γίνει ένα κόμμα από τα μέλη για τα μέλη. Ο λαός είναι σοφός, ο λαός ξέρει τι προβλήματα έχει, ξέρει τι λύσεις χρειάζεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις ακούσει τις λύσεις αυτές και θα τις κάνει προτάσεις νόμου. Το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης φοβήθηκε ξαφνικά από αυτήν τη μορφή παραγωγής πολιτικής λέει πολλά», υποστήριξε.


«Άνοιγμα» Κασσελάκη στους κεντρώους ψηφοφόρους


Ο Στέφανος Κασσελάκης επιχείρησε να απευθυνθεί και στους ψηφοφόρους του Κέντρου, λέγοντας: «Δεν προσβάλλει τη Δημοκρατία η μορφή παραγωγής πολιτικής που εμείς θα εφαρμόσουμε από εδώ και πέρα, αλλά ότι η κυβέρνηση πάει να αλλάξει τη σύνθεση μιας ανεξάρτητης Αρχής χωρίς διαβούλευση, βάζοντας μέλη σε συνεργασία με την Ακροδεξιά. Και ρωτώ τον κόσμο, τους ψηφοφόρους του Κέντρου: Σας ικανοποιεί ότι ο πρωθυπουργός αλλάζει τη δομή μιας ανεξάρτητης Αρχής με λίγες ψήφους από την Ακροδεξιά. Το εγκρίνει αυτό ο κόσμος του Κέντρου;».




Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης να μάθει τους βασικούς κανόνες της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε εκ νέου, καλώντας τον Στέφανο Κασσελάκη να «μάθει τους βασικούς κανόνες» της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.


«Ο κ. Κασσελάκης, αντί να προσπαθεί ''να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα'', καλό για όλους θα ήταν να μάθει τους βασικούς κανόνες της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και της λειτουργίας της Βουλής», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ποστάρισμά του στα σόσιαλ.





Ο κ. Κασσελάκης αντί να προσπαθεί «να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα», καλό για όλους θα ήταν να μάθει τους βασικούς κανόνες της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και της λειτουργίας της Βουλής.— Pavlos Marinakis (@pavlmarin) September 29, 2023
https://dexiextrem.blogspot.com/2023/09/naughty-boy.html

TwitterFacebookΑνταλλαγή
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη