1 Δεκ 2023

Χαλκίδα: Θρασύτατοι ληστές - Χαράκωσαν στο πρόσωπο 86χρονη και άρπαξαν το σκύλο της


Μία θρασύτατη ληστεία σε βάρος δύο Αμερικανών έλαβε χώρα στη Χαλκίδα. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ οι δράστες τραυμάτισαν στο μάγουλο μία γυναίκα και μαζί με τα κλοπιμαία πήραν και τον σκύλο της οικογένειας.
Πιο συγκεκριμένα, εφιαλτικές

στιγμές έζησε στα χέρια τριών κακοποιών το πρωί της Πέμπτης ζευγάρι Αμερικανών πολιτών μέσα στην πολυτελή κατοικία τους στην περιοχή Σκροπονέρια της Εύβοιας.

Οι δράστες αρχικά έκοψαν την εξωτερική περίφραξη της μονοκατοικίας, και στη συνέχεια από την ανοιχτή πόρτα εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού. Εκεί, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους ιδιοκτήτες και τους απείλησαν με μαχαίρι.

Δεν έμειναν όμως εκεί αφού ένας από τους δράστες, πλησίασε το αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό της 86χρονης γυναίκας και στη συνέχεια την χαράκωσε στο πρόσωπο.

Συνεργός του, έριξε τον πάτωμα τον σύζυγό της και αφού τον ακινητοποίησε του αφαίρεσε από το λαιμό μια χρυσή αλυσίδα και την βέρα από το χέρι ρου. Ο τρίτος ληστής έψαξε το σπίτι, βρήκε και άρπαξε δύο κινητά τηλέφωνα και ρολόγια.

Το θράσος των ληστών δεν έχει όρια καθώς φεύγονταν άρπαξαν και τον σκύλο που είχαν για συντροφιά τα θύματα.

Οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους και εξαφανίστηκαν.

Οι ηλικιωμένοι ενημέρωσαν την αστυνομία όμως ι δράστες φορούσαν κουκούλες και μάσκες προστασίας, και δεν είδαν τα πρόσωπά τους.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη