1 Δεκ 2023

Η Βατιδου θελει ξανα τον Κουγια αλλα αυτος της εριξε χυλοπιτα..


Μία τελεία σε όσα έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό για το ενδεχόμενο επανασύνδεσής του με την πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου, θέλησε να βάλει ο Αλέξης Κούγιας, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπή ...

«Happy Day» και τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επανασύνδεσης με την πρώην σύζυγό του, ενώ σημείωσε και ότι οι σχετικές δηλώσεις της τού δημιουργούν πρόβλημα στη σχέση του.

«Θα παρακαλούσα την πρώην σύζυγό μου και μητέρα των παιδιών μας να μην ξεκινήσουμε έναν κύκλο και να μπει η προσωπική μου στο κάδρο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει επανασύνδεση. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω μια προσωπική σχέση με μια εξαιρετική προσωπικότητα και όλες αυτές οι δημοσιοποιήσεις των δηλώσεων της πρώην συζύγου μου, δημιουργούν προβλήματα, γιατί κάποιος νομίζει ότι συμμετέχω και εγώ σε αυτόν τον τρόπο σκέψης», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.


«Δεν απάντησα στην δήλωση της Εύης Βατίδου, όταν είπε πως δεν εγκρίνει τη σύντροφό μου. Ο Αλέξης Κούγιας σαν προσωπικότητα δεν θα επέστρεφε ποτέ σε μια σχέση που, εκτός των δύο υπέροχων παιδιών, αλλοίωσε τον εικόνα του. Έχω κάνει μόνο καλό στην Εύη Βατίδου, ποτέ δεν έκανα κακό», συνέχισε ο ίδιος.

«Δεν υπήρξε ποτέ σκέψη, ούτε υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, και όλη αυτή η ιστορία μού δημιουργεί προβλήματα στην προσωπική μου σχέση. Να το ξεκόψουμε, λοιπόν, αυτό το θέμα και θα την παρακαλούσα να μην χρησιμοποιεί το όνομά μου και την προσωπικότητά μου», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

«Η γυναίκα που υπάρχει στη ζωή μου είναι υψηλού επιπέδου, δεν δημιουργούνται τέτοια προβλήματα. Δεν είναι σύζυγός μου, όμως είναι μία προσωπική σχέση, η οποία είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, και επικοινωνίας και προσωπικότητας. Είναι μία κοπέλα που στάθηκε δίπλα μου σε πολύ δύσκολες στιγμές», πρόσθεσε ο ίδιος, ολοκληρώνοντας τη σχετική τοποθέτησή του.

Τι δήλωνε λίγες ώρες νωρίτερα η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, Εύη Βατίδου

Σημειώνεται ότι, στην ίδια εκπομπή, προβλήθηκαν και δηλώσεις της Εύης Βατίδου σχετικά με το ίδιο θέμα, από εκδήλωση στην οποία παρευρέθη το βράδυ της Τετάρτης, 29/11.«Δεν σημαίνει ότι όποιος μας κάνει πρόταση θα την αποδεχτούμε κιόλας, πρέπει να το σκεφτούμε κιόλας. Ένα είναι αυτό και δεύτερον, πρέπει να “ψαχουλέψουμε” και το διαζύγιο. Τώρα, που τα έψαξα όλα τα θέματα, μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι το διαζευκτήριο δεν το βρήκα. Είναι της εκκλησίας αυτό, τόσα χρόνια. Λέει, το βγάζουν αυτό, και είναι ένα. Θα πάρω τον Αλέξη να τον ρωτήσω πού είναι το δικό του. Δεν είμαι σίγουρη, αλλά νομίζω ότι η εκκλησία δίνει δύο πρωτότυπα. Εγώ δεν ξέρω πού είναι αυτό», είπε με χιούμορ η Εύη Βατίδου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη