1 Δεκ 2023

Τους ξεφτιλιζουν συνεχεια...Οι Καταριανοί άφησαν τον Γερμανό πρόεδρο Σταϊνμάγερ να περιμένει μία ώρα στην σκάλα του αεροπλάνου! (βίντεο) Περίμενε μόνος και «σταύρωσε» και τα χέρια!


Βίντεο δείχνει τον Γερμανό πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ να προσγειώνεται στο Κατάρ και να μην βρίσκεται επίσημος εκπρόσωπος της κυβέρνησης για να τον υποδεχθεί με αποτέλεσμα να περιμένει για μία ώρα στη σκάλα!

Όπως χαρακτηριστικά θα δείτε, η πόρτα του αεροπλάνου άνοιξε, το κόκκινο χαλί στρώθηκε, όμως… δεν τον συνάντησε κανένας!
Ο Γερμανός πρόεδρος, περίμενε στην πόρτα του αεροπλάνου μέχρι να έρθει να τον χαιρετήσει ένας (κάποιος) αξιωματούχος του Κατάρ.


Μάλιστα παρατηρώντας προσεκτικά το βίντεο ο Γερμανός πρόεδρος φαίνεται να έχει «σταυρώσει» τα χέρια με εμφανή σημάδια δυσανασχέτησης.

Η στάση αυτή του Κατάρ δείχνει το πόσο υπολογίζει την σύγχρονη Γερμανία του Όλαφ Σολτς, της όποιας το ειδικό βάρος έχει μειωθεί κατακόρυφα.

Επί καγκελαρίας Άγκελα Μέρκελ, οι αξιωματούχοι όλων των χωρών (ακόμα και των ΗΠΑ) περίμεναν από ώρες πριν, για να κατέβει από το αεροπλάνο κάποιο κυβερνητικό στέλεχος της Γερμανίας, γιατί τότε την θεωρούσαν μία μεγάλη δύναμη με λόγο στα παγκόσμια τεκταινόμενα.

Ο σκοπός της επίσκεψης τους Γερμανού προέδρου στο Κατάρ ήταν μέρος των προσπαθειών του να στηρίξει το Ισραήλ. Φαίνεται πως στο Κατάρ δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι με το αντικείμενο αυτό.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη