17 Δεκ 2023

Κινηματογραφική δολοφονία στην Αλβανία – Ισοβίτης σκότωσε συγκρατούμενό του με όπλο που απέκτησε μέσω… drone!


Κι αν η απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο το 2006 έμοιαζε βγαλμένη από κινηματογαφική ταινία η νέα τάξη πραγμάτων με την εξέλιξη της τεχνολογίας οδηγεί σε εξίσου ευφάνταστες ιδέες τους κρατούμενους που θέλουν να διαπράξουν κάποιο έγκλημα όντας φυλακισμένοι.

Ένας ισοβίτης κρατούμενος σε φυλακές υψίστης ασφαλείας (!) στο Πεκίνι της κεντρικής Αλβανίας δολοφόνησε συγκρατούμενό του με όπλο που όπως όλα δείχνουν απέκτησε μέσω drone! Από το μένος του 28χρονου ισοβίτη δε γλίτωσε ακόμη ένας κρατούμενος ο οποίος τραυματίστηκε.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το θύμα εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για δολοφονία, πυρπόληση και εξαφάνιση του πτώματος μέλους οικογένειας με την οποία βρισκόταν σε βεντέτα από το 2012, αλλά και δύο Τσέχων τουριστών τους οποίους είχε ληστέψει.

Μετά το αιματηρό περιστατικό έχει σημάνει συναγερμός στις Αρχές της Αλβανίας, καθώς εκφράζονται φόβοι για ταραχές σε όλες τις φυλακές της χώρας όπου τον τελευταίο καιρού κρατούνται πολλά από τα μεγάλα ονόματα του οργανωμένου εγκλήματος, ενώ δεκατρία διοικητικά στελέχη των φυλακών στο Πεκίνι συνε
λήφθησαν.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη