19 Δεκ 2023

To FOXnews αποκαλύπτει την Ατζέντα του WEF, η αμηχανία των Θέμη και Γιάννη Αλαφούζου και η μεγάλη επαναφορά του Αντώνη Σαμαρά


Kαθώς υπουργοί της ελληνικής κυβέρνησης ρισκάρουν σοβαρή εμπλοκή με τη Δικαιοσύνη εξαιτίας της υλοποίησης μίας Ατζέντας γενοκτονίας σε βάρος της δυτικής οικογένειας, του δυτικού πληθυσμού και φυσικά σε βάρος του ελληνικού λαού το FOXnews και συγκεκριμένα η εκπομπή της Laura Ingraham ξεμπρόστιασε τον ρόλο του WEF και του διαβόητου Klaus Schwab o οποίος ορέγεται την μεγάλη επαναφορά ενός κόσμου με μόλις 500 εκατ. κατοίκους-όχι απαραίτητα λευκούς.

Βy Pendulum

Οι εντολείς του Klaus Schwab στους οποίους ανήκει η διαχείριση του χρήματος άρα και η πνευματική ιδιοκτησία του σημερινού οικονομικού μοντέλου καθώς αντιλαμβάνονται ότι κόβοντας διαρκώς χρήμα το οποίο δεν αντιστοιχεί σε αποθέματα χρυσού το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να απαξιώνουν το χρήμα (που τους ανήκει) ως εργαλείο διακυβέρνησης αποφάσισαν απλά να μειώσουν τα κουνούπια-πληθυσμό της γης με κάθε μέσο σε αυτή τη κατεύθυνση.

Στο στόχαστρό τους η δυτική οικογένεια, μισθοί, συντάξεις, κλπ πάνω στην οποία βασίσθηκε -και οι ίδιοι επένδυσαν σε αυτό- το περίφημο american dream.

Τώρα που το μαγαζί χρεοκόπησε (33 τρις το χρέος των ΗΠΑ) και η διαρκής πλασματική αύξηση του χρέους δημιουργεί στους κατόχους του εργαλείου (δολάριο-ευρώ) σοβαρά προβλήματα μια και το απαξιώνει.

Έτσι όταν εμφανίστηκε η planδημία του COVID-19 ο Ed Dowd πρώην χρηματιστής της BlackRock και αστέρας της Wall Street είπε ότι “μαζί με τους φίλους μου από τη Wall αμέσως σκεφθήκαμε ότι η προέλευση του ιού που προκαλεί τον COVID-19 δεν είναι άλλη από το σκάσιμο της φούσκας του παγκοσμίου χρέους”.

Αυτό έλεγε η Wall Street την οποία μπορείς να κατηγορήσεις για πολλά-χαζοί όμως δεν είναι οι τύποι εκεί μέσα.

Την ώρα που η παρέα του Ed Dowd στη Wall έδειχνε ως προέλευση του ιού το παγκόσμιο χρέος, ο επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs δήλωνε ότι ο ιός που προκαλεί τον COVID-19 όχι μόνο είναι εργαστηριακά κατασκευασμένος αλλά πρόκειται για βιολογικό όπλο-που προφανώς κάποιοι τον εκτόξευσαν εναντίον της ανθρωπότητας ώστε να ακολουθήσουν στη συνέχεια τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19.

Mάλιστα ο Jeffrey Sachs μιλώντας στη Καθημερινή του Θέμη και του Γιάννη Αλαφούζου και συγκεκριμένα στον συντάκτη της εφημερίδας Παύλο Παπαδόπουλο, επανέλαβε την συγκεκριμένη άποψή του για την εργαστηριακή φύση του ιού.



Το αλλόκοτο και δυστοπικό με τον Θέμη και τον Γιάννη Αλαφούζο οι οποίοι είναι εφοπλιστές και τα πλοία τους μεταφέρουν και πετρέλαιο είναι το γεγονός ότι η Καθημερινή και ο ΣΚΑΙ υποστηρίζουν την θανάσιμη Ατζέντα του WEF, η οποία χρησιμοποιεί μεταξύ άλλων και σύμφωνα με το 40λεπτο σχετικό ρεπορτάζ της Ingraham στο FOXnews τα εξής εργαλεία>

«Το WEF είναι ένας φανατικός πολιτικός οργανισμός που χρησιμοποιεί φόβο και χειραγώγηση, όπως η υστερία του Covid, όπως η φάρσα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, για να διευκολύνει πραγματικά τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι κατά κάποιο τρόπο είναι οι σωτήρες, αλλά πραγματικά το μόνο που κάνετε είναι να τους βοηθήσετε να επιτύχουν το στόχο τους που είναι πραγματικά ένα παγκόσμιο φασιστικό κίνημα δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, και η συγχώνευση μεγάλης κυβέρνησης, μεγάλης τεχνολογίας και μεγάλων χρημάτων, για τη δημιουργία μιας τεχνοκρατικής άρχουσας elite, που βολικά είναι αυτοί».

«Θέλουν να δημιουργήσουν τη φεουδαρχία 2.0, στην οποία είμαστε δουλοπάροικοι, και αυτοί είναι οι άρχοντες που μας κυβερνούν… Αυτό στοχεύουν».

H εμμονή της Καθημερινής και του ΣΚΑΙ στην υλοποίηση της Ατζέντας του WEF εμπεριέχει αυτό το δισυπόστατο που χαρακτηρίζει τις οικογένειες πίσω από το forum του Davos.

Ενώ οι Αλαφούζοι είναι πετρελαιάδες τα ΜΜΕ τους εμφανίζονται να προπαγανδίζουν με φανατισμό την Κλιματική Αλλαγή (αφήγημα το οποίο υπηρετούν οι φωτιές από ανθρώπινο χέρι που βιώσαμε στην Ελλάδα, τον Καναδά, την Ισπανία (Τενερίφη), το Μάουι της Χαβάης κλπ, καθώς και οι πλημμύρες όπως εκείνη του Θεσσαλικού κάμπου η οποία όχι απλά θα μπορούσε να αποφευχθεί αλλά πολλά στοιχεία δείχνουν ότι βρωμάει Τέμπη-δλδ ότι προκλήθηκε επίτηδες ώστε να υπηρετήσει το εν λόγω αφήγημα.

Αίφνης λοιπόν τόσο το FOXnews, όσο και ο Elon Musk, και ο Ed Dowd και ο Steve Kirsch και ο δισεκατομμυριούχος Bill Ackman κι ένα σκασμό- επιφανείς στο τομέα τους ο καθένας-, έγιναν συνομωσιολόγοι εάν πιστέψουμε και τα εγχώρια κυβερνητικά ΜΜΕ.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα ή μήπως η ελληνική κυβέρνηση συμμετέχει ολόψυχα στην Ατζέντα 2030 μιας χούφτας ψυχοπαθών οι οποίοι βάλθηκαν να μειώσουν τον δυτικό πληθυσμό;

Κι εάν οι αποκαλύψεις για γενοκτονία που διαδέχονται η μία την άλλη οδηγήσουν τον Fauci και τη παρέα του στη Δικαιοσύνη πόσο έτοιμοι είναι γι΄αυτή την εξέλιξη οι Έλληνες υπουργοί;

Ήδη στη Νέα Ζηλανδία έχει προκληθεί σάλος καθώς αποκαλύπτεται ο ρόλος της φυγάδος πρώην πρωθυπουργού.



Ο Barry Young ένας 56χρονος από το Υπ. Υγείας της Νέας Ζηλανδίας διέρρευσε μεγάλες ποσότητες δεδομένων εμβολιασμού Te Whatu Ora τα οποία αποκαλύπτουν τις τρομακτικές παρενέργειες των εμβολίων ευθανασίας COVID-19.

Σε μία προσομοίωση του ποσοστού θανάσιμων παρενεργειών ο Αμερικανός πολυεκατομμυριούχος επενδυτής και εφευρέτης του ασύρματου ποντικιού για τους υπολογιστές Steve Kirsch ανέφερε μιλώντας στο ΜΙΤ ότι οι νεκροί ανά το κόσμο από τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 ξεπερνούν ήδη τα 13 σύμφωνα με συγκρατημένες εκτιμήσεις ενώ οι θάνατοι των εμβολιασμένων βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη.

Η ιδέα ότι δεν ξέρεις πότε θα εκραγεί το θανάσιμο υγρό μέσα σου, έριξε τη μετοχή της Pfizer -50% μέσα σε ένα χρόνο προκαλώντας καταστροφή και στο φιλόδοξο χάπι αδυνατίσματος της εταιρίας.


Πρόσφατα ο Bourla δήλωσε ότι η Pfizer ετοιμάζει ξεχωριστό τμήμα φαρμάκων για τον καρκίνο.



Αυτό που δεν είπε ο Bourla είναι ότι η εκτόξευση των (turbo) καρκίνων στη διάρκεια της 3ετίας εμβολιασμού είναι πρωτοφανής.

Δείτε εδώ πως σχολιάζει την συγκεκριμένη επένδυση της Pfizer ο καθηγητής William Makis>

Η μείωση του πληθυσμού και ιδιαίτερα του δυτικού για να σωθεί ο πλανήτης την οποία ευαγγελίζεται η συγκεκριμένη elite και την οποία οι ενδείξεις δείχνουν ότι υλοποιούν οι ηγέτες της Δύσης που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Klaus Schwab όχι μόνο επιβάλει το θανάσιμο τρύπημα με τα εμβόλια ευθανασίας στο μπράτσο σου αλλά και τη νομιμοποίηση των μεταναστευτικών ορδών με το πρόσχημα των προσφύγων.

Κι εδώ έρχεται η δικαίωση για τον Αντώνη Σαμαρά μια και το φαινόμενο αφορά τον δυτικό κόσμο-τις δυτικές κοινωνίες στο σύνολό τους που φιλοδοξεί να ξεπαστρέψει η συγκεκριμένη ατζέντα-το λέει και το FOXnews.



«Το WEF είναι ένας φανατικός πολιτικός οργανισμός που χρησιμοποιεί φόβο και χειραγώγηση, όπως η υστερία του Covid, όπως η φάρσα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, για να διευκολύνει πραγματικά τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι κατά κάποιο τρόπο είναι οι σωτήρες, αλλά πραγματικά το μόνο που κάνετε είναι να τους βοηθήσετε να επιτύχουν το στόχο τους που είναι πραγματικά ένα παγκόσμιο φασιστικό κίνημα δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, και η συγχώνευση μεγάλης κυβέρνησης, μεγάλης τεχνολογίας [και] μεγάλων χρημάτων, για τη δημιουργία μιας τεχνοκρατικής άρχουσας ελίτ, που βολικά είναι αυτοί».

«Θέλουν να δημιουργήσουν τη φεουδαρχία 2.0, στην οποία είμαστε δουλοπάροικοι, και αυτοί είναι οι άρχοντες που μας κυβερνούν… Αυτό στοχεύουν».



Όχι, δεν είναι οι ελαιώνες της Μεσσηνίας και του Μεσολογγίου το πειστικό άλλοθι.

Άλλωστε πλέον υπάρχουν στη διάθεση των αγροτών drones και ειδικά μηχανήματα περισυλλογής σχεδόν κάθε είδους καρπού την ώρα που οι ίδιοι μπορεί να βρίσκονται στα καφενεία και να παρακολουθούν από τα κινητά πως πάει το μάζεμα.

Είναι η αντικατάσταση πληθυσμών δια μέσω της νομιμοποιημένης εισβολής από τις κυβερνήσεις οι οποίες υπακούουν στα κελεύσματα της μεγάλης επαναφοράς, της Ατζέντας 2030, της μείωσης του δυτικού πληθυσμού που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο η μεταναστευτική εισβολή με το προσφυγικό περίβλημα.

Δείτε τι συμβαίνει στα σύνορα του Τέξας εδώ που βρέθηκαν πρόσφατα τόσο ο Elon Musκ όσο και ο Robert Kennedy Jr.

Η σφαγή του δυτικού ανθρώπου από τα σύνορα του Tέξας, ως το Παρίσι, το Λονδίνο, το Βερολίνο και φυσικά ως την εισβολή των δασκαλεμένων ΝΑΖΙ της Ηamas την 7η Οκτωβρίου στο έδαφος του Ισραήλ και τη μαρτυρική σφαγή των ανυπεράσπιστων Εβραίων πολιτών, είναι το ίδιο νόμισμα και φέρει την υπογραφή των ίδιων σεναριογράφουν οι οποίοι επιχειρούν να επαναλάβουν για μία ακόμη φορά ταυτόχρονα “δοκιμασμένα” σενάρια του παρελθόντος όπως η Ισπανική planδημία, η γρίπη του 1976, η κατασκευή του Πρώτου και του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου- με τη χρηματοδότηση όλων των αντιμαχομένων πλευρών.

Ένας έμπειρος πολιτικός όπως ο Αντώνης Σαμαράς από τον οποίο εκλάπη η δικαίωση με την επιβολή του Τσίπρα στην εξουσία (ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα είναι πιο πειθήνιος στην εφαρμογή της Ατζέντας), δεν μπορεί να μην είναι σε θέση να γνωρίζει τι συμβαίνει στο δυτικό κόσμο.



Ποιες ελιές; Ποιες πορτοκαλιές; Ποιο σιτάρι και απίδια μάντολες;

Πρόκειται για άθλια συνέχιση του θανάσιμου project της planδημίας και των εμβολίων ευθανασίας COVID-19.

Πέθανε λέει και 51χρονος σχεδιαστής. Οχι, οι Ξαφνικοί Θάνατοι σε όλο το κόσμο δεν επιτρέπουν πλέον τη σιωπή καθώς η Δικαιοσύνη πλησιάζει στη πόρτα του Tony Fauci. Κι εάν πέσει ο Fauci θα ακολουθήσουν οι δικοί μας. Ένας μετά τον άλλον.

Πληροφορούμεθα ότι στα βόρεια προάστεια υπάρχουν άπειρες οικογένειες δικαστών και εισαγγελέων, γιατρών, δικηγόρων, επιχιερηματιών, κλπ οι οποίες βρίσκονται εν μέσω οδυνηρών απωλειών συγγενικών τους προσώπων τα οποία είχαν σπεύσει να εμβολιαστούν με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 τα οποία η εγχώρια προπαγάνδα επένδυσε με ιδιότητες ελιξηρίων νεότητος ενώ βρωμούσαν θάνατο, ξαφνικούς καρκίνους, εμφράγματα, εγκεφαλικά, σηψαιμίες, έρπη ζωστήρα και ουκ έστιν αριθμός αυτοάνοσων.

Οι Έλληνες πολίτες οι οποίοι εξαπατήθηκαν για μία ακόμη φορά θα πρέπει εάν γλιτώσουν από το εμβόλιο ευθανασίας COVID-19 να επιλέξουν εάν θα πεθάνουν από τη λεπίδα του παράνομου εισβολέα στη χώρα, στο σπίτι, στην οικογένειά τους ή θα συνειδητοποιήσουν όσο είναι καιρός τι συμβαίνει. Κι αυτό που συμβαίνει δεν είναι παρά ένα σχέδιο αφανισμού τους.

Ένα σχέδιο αφανισμού της “κοστοβόρας” δυτικής οικογένειας στην οποία κάποτε βασίσθηκε το american dream αλλά τώρα που το μαγαζί χρεοκόπησε με 33 τρις χρέος οι ΗΠΑ πρέπει να εξολοθρευθούν τα κουνούπια-ιδιαίτερα καθώς πλησιάζει το 2030 και στις ΗΠΑ πρέπει να πληρωθούν συντάξεις δις ευρώ που δεν υπάρχουν στα Ταμεία. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην Ευρώπη η οποία εμβολιάζει τα άλογα όταν γεράσουν ή ακόμη και όταν είναι νέα ώστε να μην προλάβουν να γεράσουν.

-Η Ελλάδα είναι χώρα, όχι χώρος…

λέει ο Αντώνης Σαμαράς στην ανακοίνωσή του.

Πολύ σωστά μόνο που η χώρα απαιτεί και αφυπνισμένους πολίτες, επιχειρηματίες, οικογένειες.

Κάθε χώρα της Δύσης έχει ανάγκη τους αφυπνισμένους πολίτες της.

Ο Αντώνης Σαμαράς με αυτή του παρέμβαση έσπειρε το σπόρο της αμφιβολίας και της αφύπνισης.



Δείτε τι συμβαίνει στις ΗΠΑ για να καταλάβετε ότι πρόκειται για ευρύτερο σχεδιασμό που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Robert F. Kennedy Jr. Addresses Border Crisis and Releases ‘Midnight at the Border’

Η συνέχεια στο https://kourdistoportocali.com/news-desk/to-foxnews-apokalyptei-tin-atzenta-toy-wef-i-amichania-toy-themi-kai-toy-gianni-alafoyzoy-kai-i-megali-epanafora-toy-antoni-samara/

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη