6 Ιαν 2024

Η περίεργη κλοπή 290.000€ από την βίλα της Δήμητρας Κατσαφάδου που κρατήθηκε μυστική 10 μήνες! Ο Αλβανός συνεργάτης που έμπαινε και έβγαινε στο σπίτι με κλειδί, «ενοχοποιήθηκε» αλλά η δικαιοσύνη τον άφησε ελεύθερο γιατί δεν πείστηκε από όσα είπε η επιχειρηματίας. Η σύλληψη στην Αλβανία, η μεταγωγή στην Αθήνα και τα 3 ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις. Όλο το ρεπορτάζ.


edolio5 team
Αφού ο αδερφός της επιχειρηματία - θύματος αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το όνομα του και να μιλήσει εκ μέρους της ας γράψουμε το ρεπορτάζ και εμείς ως έχει, αφού είχαμε ασχοληθεί πριν λίγες μέρες με την υπόθεση αυτή χωρίς την αναφορά του ονόματος. Τον περασμένο Φεβρουάριο η επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου - κατήγγειλε ότι τις έκλεψαν από το σπίτι 290.000 ευρώ μετρητά.

Ακολούθησε μία απίστευτη περιπέτεια για την ίδια καθώς η οικιακή βοηθός που εργάζεται επί χρόνια δίπλα στην οικογένειά της, υπέδειξε ως δράστη έναν 34χρονο Αλβανό, ο οποίος εργαζόταν και εκείνος περιστασιακά στο σπίτι χωρίς ωστόσο να έχει πρόσβαση ή αρμοδιότητα επί των οικονομικών της εταιρείας.

Όπως κατήγγειλε o αδελφός της Δήμητρας Κατσαφάδου Νικόλας Μαλακοδήμος, ο 34χρονος την ίδια ημέρα εντοπίστηκε να περνάει τα σύνορα και να μπαίνει στην Αλβανία.

Μετά από καιρό ο Αλβανός συνελήφθη στην Αγγλία, σε έναν τυχαίο έλεγχο, με βάση το διεθνές ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί. Ο 34χρονος εκδίδεται στην Ελλάδα, οδηγείται στη δικαιοσύνη η οποία αποφασίζει να τον αφήσει ελεύθερο μέχρι το δικαστήριο αφού δεν πείστηκε ότι πρέπει να προφυλακιστεί.

Ο ίδιος αρνείται ότι έχει την οποιαδήποτε συμμετοχή ή σχέση με την υπόθεση και λέει στους αστυνομικούς που οι σακούλες που κουβαλούσε όταν η οικιακή βοηθός τον είδε να φεύγει από το σπίτι, περιείχαν τα ρούχα και τα προσωπικά του αντικείμενα.


Δημιουργούνται όμως μερικά ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί μέχρι σήμερα !


Γιατί είχε τέτοιο μεγάλο ποσό στο σπίτι της η Δήμητρα Κατσαφάδου ;
Πως προέκυψε ότι ο κλέφτης ήταν ο Αλβανός που έφυγε ;
Γιατί η δικαιοσύνη δεν πείστηκε ότι ο Αλβανός ήταν ο δράστης ;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη