14 Ιαν 2024

Ν. Κόσμος: Ποιος ήταν ο 44χρονος που εκτελέστηκε σε βενζινάδικο


Τρία είναι τα άτομα που πήραν μέρος στην εκτέλεση του 44χρονου στον Ν. Κόσμο τα ξημερώματα της Κυριακής.
Του Θεοδόση Πάνου


Οι δύο που τον πυροβόλησαν με διαφορετικό καλάσνικοφ αδειάζοντας κυριολεκτικά επάνω του δύο γεμιστήρες καθώς από το σημείο οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν πάνω από 80 κάλυκες.


Ο 44χρονος είχε διαγράψει την δική του πορεία στον χώρο της Greek Mafia, καθώς κατά το παρελθόν είχε συλλήψεις για εκβιασμούς, οπλοκατοχή και απόπειρα ανθρωποκτονιών, ενώ το όνομα του είχε εμπλακεί στην μεγάλη υπόθεση του 2012, όπου συγγενικό πρόσωπο αρχηγού της Greek Mafia,τον ενέπλεκε σε παρακολουθήσεις και βομβιστικές ενέργειες σε βάρος δικαστικών που είχαν σχέση με την εκδίκαση των υποθέσεων του προαναφερόμενου αρχηγού της νύχτας.



Το 2018 επαγγελματίες πιστολέρο είχαν προσπαθήσει να τον βγάλουν από την μέση έξω από γραφεία εταιρίας στον Πειραιά, πλην όμως είχε μπλοκάρει το καλάσνικοφ με αποτέλεσμα ο 44χρονος να γλιτώσει τη ζωή του παρότι βαριά τραυματισμένος.


Το καλοκαίρι του 2023 μετά την δολοφονία Ρουμπέκη στον Κορυδαλλό κοντά στο βενζινάδικο που διατηρούσε στον Νέο Κόσμο, είχε βρεθεί σταθμευμένο ένα κλεμμένο SUV στο εσωτερικό του οποίου είχαν βρεθεί δύο καλάσνικοφ και χειροβομβίδες.

Τότε εικάζονταν ότι επρόκειτο για προετοιμασία εκτέλεσης του από άλλη ομάδα νονών της νύχτας, πλην όμως η εκτέλεση Ρουμπέκη φαίνεται πως είχε βάλει «στοπ» στο συμβόλαιο θανάτου εναντίον του 44χρονου.

Αυτή τη φορά φαίνεται ωστόσο ότι δεν φάνηκε τυχερός καθώς οι πληρωμένοι εκτελεστές με μια επιχείρηση αστραπή κατάφεραν να τον δολοφονήσουν.

Τέλος στη Λεωφόρο Σχιστού βρέθηκε καμένο τις πρωινές ώρες ένα θηριώδες τζιπ παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές του 44χρονου. Το όχημα έχει ήδη μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ και εξετάζεται από τους ειδικούς.

https://www.real.gr/koinonia/arthro/n_kosmos_poios_itan_o_44xronos_pou_ektelestike_se_benzinadiko-981426/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη