26 Φεβ 2024

Τυχερός ο Παναθηναϊκός πήρε πόντο από την Κηφισιά


O Παναθηναϊκός γλίτωσε μέγα κάζο από την Κηφισιά στο «Απ. Νικολαΐδης» και λίγο έλειψε να μείνει με άδεια χέρια, αλλά τελικά πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.
Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ με τον Παλάσιος στο 37′, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Αράο στο 68′ και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να φτάσουν στην ανατροπή.

Στο 59′ ο Παναθηναϊκός πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Παλάσιος, το οποίο όμως ακυρώθηκε μετά από τη χρήση του VAR, ως οφσάιντ. Λίγο πριν την ισοφάριση της Κηφισιάς, ο Παναθηναϊκός έμεινε με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Σένκεφελντ, που σήκωσε πολύ ψηλά το πόδι και βρήκε τον Τετέι, με συνέπεια να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο 76’ ο Λοντίγκιν έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Μιλίσεβιτς, ενώ στο 85’ ο Γερεμέγεφ έβγαλε τετ α τετ τον Ιωαννίδη με τον Αναγνωστόπουλο που έσωσε την εστία του παραχωρώντας κόρνερ.

Στο 90+1’ ο Μπιφουμά βγήκε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Λοντίγκιν και έσκαψε τη μπάλα, αλλά ο Ούγκο έδιωξε προ της γραμμής με τάκλιν αυτοθυσίας!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ / 4-3-3): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης (90+1’ Αϊτόρ), Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πέρεθ (67’ Ούγκο), Μπακασέτας (77’ Μαντσίνι), Παλάσιος, Ιωαννίδης (90+2’ Βιλένα), Λημνιός (77’ Γερεμέγεφ).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος/ 4-2-3-1): Αναγνωστόπουλος, Τεϊσέιρα, Μποτία (74’ Πάρρας), Τσάπαν (16’ λ.τ. Βαφέας), Μιλίσεβιτς, Τσανάτζια, Πρίτσας (46’ Γιόβαντσιτς), Μπαρμπόσα (62’ Μπιφούμα), Κλωναρίδης, Μενέντες, Οζέγκοβιτς (62’ Τετέι).

https://www.paok24.com/podosfairo/479045/tycheros-o-panathinaikos-pire-ponto-apo-tin-kifisia/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη