27 Μαρ 2024

Ντόνα Ντ’ Ερίκο: Η θεά του Baywatch ποζάρει γυμνή για την καμπάνια της με την ΡΕΤΑ


Η Ντόνα Ντ’ Ερίκο, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή ως «Ντόννα Μάρκο» στο Baywatch, ανέβασε για ακόμα μία φορά την θερμοκρασία στο Instagram. Αυτή την φορά η ηθοποιός δημοσίευσε μία γυμνή της φωτογραφία στο προφίλ της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η «ναυαγοσώστρια» της επιτυχημένης αμερικανικής σειράς, ανήρτησε την συγκεκριμένη φωτογραφία της με αφορμή την καμπάνια της με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό για τα δικαιώματα των ζώων PETA.

Στην φωτογραφία τα επίμαχα σημεία της ηθοποιού καλύπτονται από δύο κορδέλες, στις οποίες είναι γραμμένα τα μηνύματα «φορέστε το δέρμα σας» και «φορέστε vegan».

Στην λεζάντα της ανάρτησης η Ντόνα Ντ’ Ερίκο γράφει: «Νιώθω υπέροχα φορώντας το κοστούμι γενεθλίων μου. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που γιορτάζω τα γενέθλιά μου αυτή την εβδομάδα με το να μοιράζομαι την καμπάνια μου με την PETA και εμπνέοντάς σας να σώσετε ζώα με το να φοράτε vegan! Κάθε χρόνο, δισεκατομμύρια ζώα υποφέρουν και πεθαίνουν για ρούχα και αξεσουάρ. Μπορούμε όλοι να το τελειώσουμε αυτό, κάνοντας πιο ευγενικές επιλογές στην μόδα».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη