12 Απρ 2024

Αρχισαν να φυτοζωουν τα απογευματινα χειρουργεια.....


Παρά την τερατώδη ώθηση που επιχείρησε να δώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης στα απογευματινά χειρουργεία, εκείνα φαίνεται πως φυτοζωούν, εμφανίζοντας πτωτική.. τάση με ενδεχόμενο μηδενισμού στα περισσότερα Νοσοκομεία.

Ας μη θεωρηθεί πως ο υπουργός, αλλά και ο πρωθυπουργός του, θα τα βάψουν μαύρα. Ο βασικός στόχος επετεύχθη εν τω συνόλω και ο δευτερεύων εν μέρει.

Ας γίνουμε σαφείς:

Βασικός στόχος ήταν να αποφύγουν την πίεση για αυξήσεις στους μισθούς των γιατρών. Το πέτυχαν στέλνοντας τους γιατρούς να πάρουν «αυξήσεις» από την τσέπη των ασθενών. Εάν δεν το καταφέρουν ή εάν συναντήσουν άρνηση η κυβέρνηση θα αποποιηθεί κάθε ευθύνη. Εξάλλου, θα ισχυριστούν πως και η ηγεσία της ΟΕΝΓΕ παίζει νομικίστικά παιχνίδια, προσπαθώντας να ακυρώσει την ΚΥΑ και αποφεύγοντας να προβάλλει το μείζον: την κλαδική συμφωνία που θα προβλέπει αυξήσεις μισθών και προσλήψεις γιατρών.

Μπορεί για πρώτη φορά ο Άδωνις να δώσει και τα εύσημα στην ηγεσία της ΟΕΝΓΕ που συμπεριφέρεται σεμνά και δεν προχωρά σε κινητοποιήσεις ενώ ψηφίζεται το πόνημά του.

Ο δευτερεύων στόχος ήταν η διαπαιδαγώγηση των πολιτών, ώστε να ξεχάσουν το δωρεάν στο σύστημα υγείας. Μπορεί οι πολίτες να αντιστάθηκαν στα απογευματινά χειρουργεία, έρχονται όμως τα ιδιωτικά ιατρεία των γιατρών ΕΣΥ, στα οποία έκοντες-άκοντες θα απευθυνθούν και θα πληρώσουν. Ειδεμή μπορούν να απευθυνθούν στα ιδιωτικά νοσηλευτήρια, όπου θα πληρώσουν περισσότερα.

Στην αυριανή συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής ο καλλικέλαδος Άδωνις Γεωργιάδης θα επιστρατεύσει από τον Αριστοτέλη μέχρι την Πάρις Χίλτον για να αποδείξει ότι οι πολίτες αγοράζουν «φτηνό πράμα» απευθυνόμενοι στο ΕΣΥ, ενώ έξω το πληρώνουν ακριβότερο.

Δεν αποκλείεται ακόμη και ν’ ανακράξει «το λιγουρεύεστε;», κοιτώντας τις κάμερες του κοινοβουλίου..

https://ygeianet.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη