29 Μαΐ 2024

Στη Σκύδρα χθες ο Δημήτρης Τσιόδρας, συνάντησε τη Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου και φίλους του (βίντεο, φωτορεπορτάζ)

Τη Σκύδρα επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης 28ης Μαΐου 2024 ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Τσιόδρας στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.


Ο μεχρι πρότινος στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και νυν υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Τσιόδρας επισκέφτηκε αρχικά τη Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, η οποία τον υποδέχτηκε μαζί με τους αντιδημάρχους Γιώργο Μπόφτση, Μιχάλη Μέγα, Σάκη Γίτσα και Γιώργο Σταματέλο και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Νίκο Χατζηιωαννίδη. Τον Δημήτρη Τσιόδρα, συνόδευαν στο Δημαρχείο Σκύδρας ο Βουλευτής Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Πέλλας Θεοδώσης Ουραηλίδης. 


Ακολούθησε γόνιμος διάλογος και η Δήμαρχος κα Ιγνατιάδου, ενημέρωσε τον κ. Τσιόδρα για σειρά σημαντικών θεμάτων του Δήμου Σκύδρας και της περιοχής, όπως τα αγροτικά και η κλιματική αλλαγή, τα ιαματικά νερά στο Λουτροχώρι και η ανάγκη υποστήριξης για την ουσιαστική αξιοποίηση τους, η παραχώρηση της ΛΑΦ στο Δήμο Σκύδρας, η ανάγκη εξεύρεσης πόρου για επίλυση του θέματος μετακίνησης των μαθητών ΑμεΑ, η ΔΕΥΑ, κλπ. 

Το βίντεο της επίσκεψης του Δημήτρη Τσιόδρα στη Δήμαρχο Σκυδρας μπορείτε να παρακολουθήσετε, εδώ. 



Αμέσως μετά, ο Δημήτρης Τσιόδρας παραυρέθηκε σε εκδήλωση φίλων του (που διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου οι Σκυδραίοι επιχειρηματίες αδερφοί Θωμάς και Γιώργος Μπόφτσης) στο Friends Cafe Bar στην Πλατεία Σαφραμπόλεως, όπου τον προλόγισε ο φίλος του και Βουλευτής Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης και ακολούθησε ομιλία του κ. Δημήτρη Τσιόδρα, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ


Η αγάπη και η υποστήριξη του κόσμου της Σκύδρας και της Πέλλας γενικότερα ήταν έκδηλη στο πρόσωπο του Δημήτρη Τσιόδρα και η Πέλλα έστειλε ξεκάθαρο μύνημα υποστήριξης σ'έναν άνθρωπο που αξίζει να βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως ένας από τους 21 εκπροσώπους της χώρας μας. 

Ο φίλος Δημήτρης Τσιόδρας παραχώρησε αποκλειστική δήλωση στο Στάθη Παπαδόπουλο, για τους αναγνώστες του blog taxalia, την οποία μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί...



Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ σε συνεργασία με την καλή συνάδερφο και φίλη Χαρά Ματεντζόγλου...































 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη