23 Μαΐ 2024

Όταν ο Χρυσοχοίδης διέλυσε την ΕΥΠ αυτά παθαίνουμε …


 Προεκλογική εκστρατεία και στην... Έδεσσα πραγματοποιεί το μειονοτικό κόμμα ΚΙΕΦ το οποίο επιδιώκει ετσι να αλιεύσει ψήφους από το ακροατήριο του «Ουράνιου Τόξου» σε μια προσπάθεια να εμφανισθεί ως ο εκπρόσωπος «Εθνικών μειονοτήτων» στην Ελλάδα. 


Το ΚΙΕΦ το οποίο προωθεί τον τουρκισμό στην Θράκη και εκφράζει τον σκληροπυρηνικό πυρήνα της μειονότητας υποστηρίζοντας ότι προωθεί τα αιτήματα της «τουρκικής μειονότητας» εδώ και καιρό και με παρασκηνιακές διαβουλεύσεις είχε έρθει σε επαφή με ακτιβιστές στην δυτική Μακεδονία που υποστηρίζουν ότι ανήκουν σε «μακεδονική μειονοτητα» ώστε να υπάρξει κοινή κάθοδος στις εκλογές. Καθώς αυτές οι προσπάθειες δεν ευοδώθηκαν το ΚΙΕΦ συμπεριέλαβε στην λίστα των υποψηφίων του για τις ευρωεκλογές την Ευγενία Νατσουλίδου της «Μακεδονικής Κίνησης Προώθησης της μητρικής γλώσσας Κρστε Μισιρκοβ». Η σχέση του ΚΙΕΦ με την κ. Νατσουλιδου έχει ξεκινήσει μήνες πριν καθώς πέρυσι είχε παραστεί ως ομιλήτρια στην εκδήλωση για την επέτειο θανάτου του Σαδικ Αχμετ καταθέτοντας και στεφάνι στον τάφο του.

Σε ανάρτηση του το ΚΙΕΦ γνωστοποιεί την επίσκεψη του στην Έδεσσα που ενημερώθηκε όπως αναφέρεται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη