25 Σεπ 2026

Συνάντηση Σαββίδη με στελέχη της ακαδημίας


Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είχε σήμερα συνάντηση με τους επικεφαλής αλλά και στελέχη της ασπρόμαυρης ακαδημίας, αναγνωρίζοντας τη δουλειά τους.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου τόνισε πως οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ είναι οι κορυφαίες στην Ελλάδα.
Παράλληλα έδωσε έμφαση στη σημασία της καθιέρωσης παιδιών στην πρώτη ομάδα, ενώ κάποια εξ αυτών έχουν πάρει μεταγραφή σε κορυφαία κλαμπ και πρωταθλήματα. Με αυτόν τον τρόπο διαφημίζουν και τον ΠΑΟΚ αλλά και τη δουλειά που γίνεται «εντός των τοιχών».

Οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης εμπιστεύονται τον Δικέφαλο, όπως βέβαια και πολλές οικογένειες απ’ όλη τη χώρα, καταλαβαίνοντας την προοπτική που προσφέρει, για την εξέλιξη των αθλητών και ως ποδοσφαιριστές και ως άνθρωποι.

Ο Ιβάν Σαββίδης υπογράμμισε την ανάγκη αυτή η εμπιστοσύνη να διατηρηθεί, και να γίνει η ασπρόμαυρη ακαδημία από την καλύτερη στην Ελλάδα, μια από τις καλύτερες και στην Ευρώπη.

Στη συνέχεια τονίσθηκε η ανάγκη εισαγωγής νέων τεχνολογιών, με τον μεγαλομέτοχο να ζητά ενεργοποίηση σε αυτόν τον τομέα, για καλύτερη προετοιμασία των ποδοσφαιριστών και την πρόληψη των τραυματισμών.

Επιπροσθέτως, ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε στις νέες επενδύσεις που θα γίνουν στις ακαδημίες, τονίζοντας πως βρισκόμαστε εν αναμονεί της έκδοσης άδειας για το προπονητικό κέντρο, το οποίο θα κοστίσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να αναφερθεί, πως έγινε λόγος για το προπονητικό κέντρο στη Σουρωτή. Συγκεκριμένα, υπάρχει εντολή για ανάλυση των δυνατοτήτων του, ώστε να εξοπλιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα, και να αυξηθεί η ποιότητα της δουλειάς εκεί.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη