24 Νοε 2009

H τραγωδία των εσωκομματικών εκλογών στη Ν.Δ....

...είναι ότι ο κάθε παπάρας τρισάσχετος, αναλύει το "μακεδονικό".
του taxalia.blogspot.com
Είναι ότι, άνθρωποι που νομιζουν ότι το VMRO είναι μοντέλο της HONDA και ο Κάλτσεφ, ήταν ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, κρίνουν τις θέσεις Σαμαρά ή επικρίνουν την πολιτική της Μπακογιάννη, ως ΥΠ.ΕΞ., "καίγοντας" όλα τα "χαρτιά" μας.

Βλέπω τώρα σε ένα κανάλι....
έναν νεαρό, φαν της Ντόρας να λέει, "μα όλοι είμαστε το ίδιο πατριώτες", "όλοι έχουμε τις ίδιες αντιδράσεις", "να μας πει ο Σαμαράς: διαφωνεί με την κόκκινη γραμμή;"

Επειδή όποιος ρωτάει "αν διαφωνεί ο Σαμαράς, με την κόκκινη γραμμή" είναι απλά τρισάσχετος, καλά θα κάνει να σιωπήσει. Είναι επικίνδυνα άσχετος, οπότε ας παίξει μπάλα σε άλλα γήπεδα, να αντιπαρατεθεί αλλού.

Με την Ντόρα Μπακογιάννη, ως taxalia, δεν έχουμε καμία διαφορά, καμία αντιπαράθεση, καμία διαφωνία, γιατί απλά δεν μας "καίει" το θέμα της διαδοχής, ούτε και μας πέφτει λόγος και απεχθανόμαστε να κάνουμε "καθοδήγηση". Δεν είναι ο ρόλος μας. Ας ήταν ο Σαμαράς, ας ήταν η Ντόρα, ας ήταν ο Ψωμιάδης.

Δεν θα μας καιγόταν καρφάκι, αν δεν υπήρχε αυτό
και η θέση μας είναι γνωστή από τις 26 Φεβρουαρίου. Όταν δεν υπήρχε θέμα εκλογών, θέμα Σαμαρά ή Μπακογιάννη ή Ψωμιάδη. Understead?
Η αντίδραση της κ.Μπακογιάννη, απαντά στο αιώνιο ερώτημα: Είμαστε όλοι το ίδιο πατριώτες;
Όποιος δεν καταλαβαίνει τι παίζεται σε αυτό το βιντεο, δεν υπάρχει λόγος να ξαναδιαβάσει στη ζωή του το taxalia. Απλά, μην το ξαναδιαβάζετε.
.-
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη