7 Ιαν 2010

Το πρώτο θανατηφόρο ατύχημα, έγινε κιόλας, στην παράκαμψη των Τεμπών

Ο δρόμος από Ελασσόνα, υπερφορτώθηκε ! Πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα διοχέτευσης οχημάτων με κόσμο, από την παράκαμψη Αγιάς-Αγιόκαμπου, που είναι πολύ συντομότερη.
Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου και ώρα 13.20 στο 48 χιλ. Κοζάνης - Λάρισας, ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός, ετών 45, συγκρούσθηκε με ΙΧΦ που οδηγούσε....
ημεδαπός ετών 57, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δύο (2) ημεδαπών 75 και 77, αντίστοιχα, που επέβαιναν στο ΙΧΕ αυτοκίνητο και το σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του ίδιου αυτοκινήτου. Προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτίων του συστυχήματος, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης.
η είδηση από το kozani.net.
Επειδή έχουμε κάνει χιλιάδες φορές το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα και γνωρίζουμε σπιθαμή προς σπιθαμή το δρόμο, έχουμε την εντύπωση ότι η διοχέτευση όλης σχεδόν της κυκλοφορίας, από την παράκαμψη της Ελασσόνας, είναι μέγιστο λάθος της αστυνομικής διεύθυνσης Λάρισας. Ο δρόμος έχει παραφορτωθεί, οι οδηγοί εκνευρίζονται επειδή κάνουν 180 χλμ. παραπάνω, ενώ μένει αναξιοποίητος ο πιό σύντομος δρόμος, η παράκαμψη δηλαδή των Τεμπών, μέσω Στομίου, Αγιάς, Αγιόκαμπου, η οποία είναι μόνο 50 χλμ, παραπάνω και θα διευκόλυνε πολύ την κίνηση Ι.Χ. και κυρίως λεωφορείων.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη