28 Ιουν 2011

Έρχονται απολύσεις σε TV-100 και FM-100

Κύριος ο δήμαρχος Μπουτάρης. Κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει προεκλογικά και δεν πρόκειται να κλείσει τη δημοτική ραδιοτηλεόραση. Μόνο θα απολύσει μερικές δεκάδες εργαζόμενους, έτσι για να την ξαλαφρώσει (οικονομικά και όχι πολιτικά βεβαίως-βεβαίως) από ορισμένα "βαρίδια" του παρελθόντος που η νέα τάξη πραγμάτων δεν μπόρεσε να ξαποστείλει παρέα με τους πέντε διευθυντές που...
ακόμα να τους ενημερώσει κάποιος για το λόγο που απολύθηκαν.
Το business plan  που παρουσίασε ο Μπουτάρης για τη ΔΕΠΘΕ και το οποίο ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους, περιλαμβάνει απολύσεις, μετατάξεις και συστέγαση της δημοτικής τηλεόρασης και των δημοτικών ραδιοφώνων στο κτίριο της Ν. Γερμανού.
Το προσωπικό που θα παραμείνει (δημοσιογράφοι και τεχνικοί) δεν θα ξεπερνά τα 120 άτομα.
Όσο για αυτούς που θα απολυθούν ή θα μεταταγούν σε άλλες υπηρεσίες, θα κριθούν από ειδική επιτροπή αξιολόγησης που θα αποτελείται από την αντιπρόεδρο της ΔΕΠΘΕ Σ. Ασλανίδου και τον γενικό διευθυντή Φίλιο Στάγκο.
Οι πληροφορίες ότι η λίστα με τους "κομμένους" έχει ήδη καταρτιστεί δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, αν και ορισμένα ονόματα κυκλοφορούν στους διαδρόμους της ΔΕΠΘΕ.
Το θλιβερό είναι ότι οι "διαρροές" γίνονται από ορισμένους και ορισμένες που... αλλαξοπίστησαν και παριστάνουν τους Μπουταρικούς αναμπάμ παταντάμ, μιλώντας με τα χειρότερα λόγια για εκείνους που κάποτε χαρακτήριζαν "ευεργέτες" και "δασκάλους" στο ρεπορτάζ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη