28 Μαΐ 2012

"Εσχάτη προδοσία" από τον γιατρό Αντωνίου

Με τον γιατρό Αντωνίου και τη μήνυσή του για εσχάτη προδοσία, δεν ασχοληθήκαμε, επειδή οι παπατζήδες κάνουν μπαμ, από δέκα χιλιόμετρα μακριά και τέτοιες μπαρούφες, συνεπαίρνουν τα αγράμματα πλήθη, που λατρεύουν μέχρι θανάτου, τέτοιους παπατζήδες. Ο γιατρός, που ήθελε να γίνει πρόεδρος της ΝΔ το 2009, έφτιαξε ....
στο διαδίκτυο, αυτόν τον εμμονικό στρατό των φανατικών, του "μας ψεκάζουν", "κρεμάλες", "προδότες" κ.λ.π. Πρωταίτιοι του κινήματος των έξαλλων, ο γιατρός κι ο Γιώργος Τράγκας.
Πολλοί αφελείς, ακούμπησαν τις ελπίδες τους πάνω τους. Όχι δεν φταίνε οι αφελείς, δεν είχαν την απαιτούμενη πολιτική εμπειρία, που έλεγε κι ο Τράγκας, να τους αντιμετωπίσουν.
Προσπαθήσαμε δεκάδες φορές, να φέρουμε στα συγκαλά τους, όλους αυτούς τους φανατισμένους, που κάθε υποψία κριτικής στον γιατρό της μπαρούφας με την "εσχάτη προδοσία", με την οποία μας έπρηξαν τους όρχεις επί δύο χρόνια, αντιμετωπιζόταν με ομοβροντία "πατριωτικών" ύβρεων. Για το λυσσασμένο στρατό των αφελών, που δημιούργησαν παμπόνηροι τύποι όπως ο Αντωνίου ή ο Τράγκας, είμασταν "προδότες". Η αγαπημένη φράση κάθε αφελούς ανθρωπάκου. Όποιος προσπαθούσε να τους συνετίσει, να τους κάνει να σοβαρευτούν, ήταν "προδότης", "ανθέλληνας", "Τσολάκογλου" κλπ. (δείτε τι γράφαμε: http://taxalia.blogspot.com/2011/04/blog-post_616.html).

Τελικά, τους πρόδωσε ο γιατρός, καθώς έφυγε από το κόμμα του Καμμένου (το επιβεβαιώνει ι ίδιος στο facebook, αναφέροντας ως αιτία την πρόσληψη του Κουίκ !) και μάλιστα, κάνει πλάκα σε όσους τον πίστεψαν και τώρα του τα χώνουν, πληρώνοντάς τους με τον πιό άσχημο και ταπεινωτικό τρόπο! Τους αποκαλεί ....ψεκασμένους και ...αφελείς !!!! Ε, τα 'θελε ο κώλος σας, αφελείς!

τώρα έγινε σούργελο ο Ημίθεος....


Λοιπόν, 
ας ξανατονίσουμε αυτά που γράφουμε χρόνια τώρα κάθε μέρα:
Μη φανατίζεστε με κανένα κόμμα. Μην Θεοποιείτε κανέναν πολιτικό. Μην τους έχετε ως Σωτήρες στο μυαλό σας. Δεν θα σας σώσει κανένας πολιτικός. Κρατήστε πάντοτε πισινή, στην πολιτική. Στην πολιτική, ποτέ μη λες ποτέ. Σεβαστείτε τα λίγα ανεξάρτητα ιστολόγια διαλόγου, όπως ήταν το taxalia και μην επιτίθεστε οι σαλταρισμένοι οπαδοί τέτοιων τύπων, με μένος. Θα γελοιοποιηθείτε στο τέλος.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη