2 Ιουν 2012

Πότε θα τελειώσει το μετρό Θεσσαλονίκης; Δείτε

Στις 11 Αυγούστου 2009 ανακοινώθηκε ότι θα έκλεινε η οδός Δελφών, για τα έργα του μετρό για 10 μήνες. Άρα θα ήταν τελειωμένη τον Ιούνιο του 2010. Τελικά, ..
τα έργα ξεκίνησαν με καθυστέρηση 13 μηνών.
Στις 4 Σεπτεμβρίου 2010 έκλεισε η οδός Δελφών, στο τμήμα από Συνδίκα μέχρι Μπότσαρη και για δέκα μήνες (και τα δύο ρεύματα έκλεισαν ένα χρόνο μετά, την Κυριακή 4-9-2011) . Θα παραδιδόταν δηλαδή στις 4 Ιουλίου 2011, σύμφωνα με το πρόγραμμα. Μέχρι σήμερα, το έργο που θα τελείωνε σε 10 μήνες, είναι στάσιμο, αν κι έχουν περάσει ήδη 21 μήνες ! Καθυστέρηση, ήδη 110% !
Φυσικά, δεν θα παραδοθεί, ούτε στις 4 Ιουλίου του 2020 !!!! Όπως σας το γράφουμε! Πάντα γράφαμε την αλήθεια, ότι το έργο προχωρά με ρυθμούς χελώνας, αλλά οι τοπικές εφημερίδες, παρουσίαζαν ό,τι τους σέρβιρε η εταιρεία και γέμιζαν τα "σαλόνια" με ωραίες μακέτες και ειδήσεις. Μάλιστα δεν ντράπηκαν να παρουσιάσουν ως "είδηση" τις εξαγγελίες για την ολοκλήρωση της επέκτασης μέχρι την Καλαμαριά, έως το τέλος του 2018 !!!!!!!! 
Ούτε το 2088 δεν θα πάει μετρό στην Καλαμαριά, με αυτούς τους ρυθμούς! Πιθανότερα να μας προλάβουν οι ακτίνες "γ" των galacticos. Μετρό πάντως δεν θα προλάβουμε να δούμε.
Δεν έφταναν τα παραμύθια, είχαμε και καραγκιοζλίκια, ότι για την καθυστέρηση, έφταιγε ο ....Άνθιμος. Ήταν η εποχή που το "σύστημα" έλαβε εντολή (διαταγή) να βγάλει τον Μπουτάρη κι έτσι, διαβάζαμε κάθε πιθανή και απίθανη μαλακία, εκτός από την αλήθεια.
Και η αλήθεια είναι απλή: Με την αφραγκία που δέρνει το ελληνικό κράτος (αυτή είναι η μοναδική αιτία κι όχι άλλα παραμύθια για παπάδες, αρχαιολόγους κλπ), το μετρό δεν θα τελειώσει τους επόμενους ....αιώνες.

Εμείς τα γράψαμε εκατοντάδες φορές. Εσείς ξέρετε ποιόν δικαιώνει ο χρόνος.
Όμως, το ζήτημα δεν είναι ότι καθυστερεί ένα έργο. Το ζήτημα είναι ότι καθυστερεί πολύυυυυυυυ ένα έργο το οποίο έκλεισε δρόμους και κατέλαβε ζωτικό χώρο στην πόλη, εμποδίζοντας την κυκλοφορία και κλείνοντας εκατοντάδες επιχειρήσεις. 
Βγάλτε τώρα τις λαμαρίνες και ξεκουμπιστείτε από τη Θεσσαλονίκη, μπατίρηδες!
διαβάστε και δεν θα χάσετε:

Τώρα κατάλαβαν οι δημοτικοί άρχοντες πού οφείλονται οι καθυστερήσεις στο Μετρο Θεσσαλονίκης!


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη