7 Ιουλ 2017

Το πωλητήριο των 36 εκατ. δολαρίων του προέδρου της Goldman Sachs

Αγόρασε την έκταση στο Άσπεν το 2005 έναντι 4 εκατ. δολαρίων
Ο David Solomon, πρόεδρος της Goldman Sachs, ευελπιστεί πως σύντομα θα γίνει πλουσιότερος κατά 36 εκατομμύρια δολάρια, όσα δηλαδή πουλά το ακίνητό του στο Άσπεν του Κολοράντο των ΗΠΑ.Το ανώτερο στέλεχος της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας, που διαδέχτηκε τον Gary Cohn μιας και ο τελευταίος άφησε το πόστο του για να αναλάβει ως ανώτατος οικονομικός σύμβουλος του Τραμπ, αγόρασε 830 υπέροχα στρέμματα γης στην εν λόγω περιοχή το 2005 έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων. Ο 55χρονος και η σύζυγός του Mary, ξόδεψαν αρκετά χρήματα, χρόνο και κόπο για να στήσουν μια αρκετά εντυπωσιακή έπαυλη που στις λίστες πωλήσεων ακινήτων, χαρακτηρίζεται ως «αριστοκρατική και άνετη».
Η κατασκευή της στο ειδυλλιακό θέρετρο, σύμφωνα με το mansionglobal, ολοκληρώθηκε το 2009 και το αποτέλεσμα ήταν πράγματι αριστοκρατικό: σε μια έκταση περίπου 1.000 τ.μ., χώρεσαν -μεταξύ άλλων-, επτά κρεβατοκάμαρες και ισάριθμα μπάνια (συν δυο WC). Όσο για τον περιποιημένο εξωτερικό χώρο, εδώ δεσπόζει μια ευρύχωρη πισίνα και ένα τζακούζι. Στα πολλά συν αυτής της κατοικίας, είναι τα μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν το φυσικό φως να πλημμυρίζει το χώρο και προσφέρουν φυσικά ανεμπόδιστη θέα στα καταπράσινα βουνά και τις κοιλάδες του Άσπεν. Δείτε εδώ φωτογραφία του οικήματος. 
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Solomon βάζει πωλητήριο σε κάποια από τα ακίνητά της. Τον περασμένο Νοέμβριο, ο ισχυρός άντρας πούλησε το μεγαλοπρεπή διαμέρισμά του στο Μανχάταν έναντι 21,5 εκατ. δολαρίων. Το διαμέρισμα διαθέτει 12 δωμάτια και έχει θέα το Σέντραλ Παρκ.







news.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη