27 Σεπ 2022

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑΣ ;;;;;


Πόσο διεστραμμένος είναι ο κόσμος που μας κατασκεύασαν και μας έσπρωξαν στα μπουντρούμια του!!! Από την λεγόμενη Γαλλική (ψευτο-)Επανάσταση και μετά , ζούμε σε μία εκδοχή ιστορίας, ψεύτικη και … λοβοτομη-μένη , με προδομένους τους Λαούς και ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΕΣ οικειοθελώς , σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό από τις δήθεν, πνευματικές και πολιτικές ηγεσίες τους! Μία επανάσταση που τάχα θα έφερνε τους Λαούς στην εξουσία και στο περιθώριο τους βασιλείς και την αριστοκρατία, κατέληξε απλώς να αντικαταστήσει τους βασιλείς με τους Τραπε-ζίτες και να ευνουχίσει τους Λαούς! Για τους εξωνημένους επιστήμονες και πολιτικούς, η ψευτοεπανάσταση, σήμανε το τέλος των ελεύθερων κοινωνιών και την έναρξη της καθοδηγούμενης ιστορίας, από άντρα σκοτεινά και μισάνθρωπα, που οδηγούν τους Λαούς από πόλεμο σε πόλεμο και από φρίκη σε φρίκη!!! Και αυτό εποχειρούν να μας επιβάλλουν να ονομάζουμε «πολιτισμό» και … «κανονικότητα»!!!

Οι ίδιοι αυτοί «κατασκευαστές» δημιούργησαν και της «τεμπέλες» αριστερά και δεξιά για τους Λαούς όχι για να ορίσουν πραγματικές καταστάσεις αλλά για να κατασκευάσουν παγίδες εγκλωβισμού και αιχμαλωσίας των τυχόν ελεύθερων και ανυπότακτων συνειδήσεων, που δεν αρκούνταν στην προσωπική βολή αλλά παρατηρώντας το μέγεθος της κοινωνικής αδικίας και την απάνθρωπη εκμετάλλευση που ασκούσε η κάθε μορφή εξουσίας, προσ-παθούσε απεγνωσμένα να διατηρήσει το αρχικό αυτεξούσιο! Προκειμένου να μην φαίνεται τόσο ηλίθιο , όσο είναι ο συγκεκριμένος διαχωρισμός, πάσχισαν να του ράψουν κοστούμια και έτσι κατέληξαν στο αριστερό και δεξιό φέουδο , που ωστόσο κυβερνώνται αμφότερα από το ίδιο αφεντικό. Τον πλούτο και από εκείνον που τον κατέχει! Και ποιος είναι αυτός; Ποιος άλλος από αυτούς που ελέγχουν τον παγκόσμιο πλούτο και είναι τα πραγματικά αφεντικά των πολιτικών! Και ποιοί τάχα είναι αυτοί;
«Φρόνιμοι ως οι όφεις», κινούνται με θαυμαστή προσήλωση στα λόγια των Άγιων Γραφών , όσο και αν προσπαθουν να μην γίνουν αντιληπτοί. Για όσους δεν αποφεύγουν να διαβάζουν και να ερευνούν από την αρχή την ιστορία και όχι από όπου τους υποδεικνύουν οι «καθοδηγητές», ο πρώτος που δίδαξε στον άνθρωπο την απάτη και την παρουσίαση του κακού ως καλό και το χρώμα του σκοταδιού όχι μαύρο αλλά άσπρο, ήταν ο διάβολος, τον οποίο οι δήθεν προοδευτικοί των καιρών μας, παρουσιάζουν ως ανύπαρκτο αλλά τον διαλαλούν στα πέρατα της Γής! Λένε δηλαδή ότι δεν υπάρχει ο σατανάς, την ίδια στιγμή που του κάνουν «ναούς» και αγάλματα αλλά και του αφιερώνουν προσευχές λατρευτικές! Πόση υποκρισία ψευτιά και σκοτισμός!!!! Χαρακτηριστικό είναι ότι στα χρόνια της «αποθέωσης» του Ορθού λόγου και του ανθρωπισμού, οι Επαναστάτες αφιέρωναν ναό στο «Υπέτρατο ‘Ον» αλλά αποδοκίμαζαν τον Χριστό!!! Έσκυβαν σε ένα είδωλο θεού που οι ίδιοι κατασκεύασαν την ίδια στιγμή που αρνούνταν τον Θεό τον οποίο και πολλοί είδαν και ψηλάφησαν και μαρτύρησαν ως γεγονός!!! Για τέτοιον «Ορθό λόγο» μιλάμε και για τέτοια εμπειρική γνώση!!!

Από αυτούς τους … «φωτισμένους» έχουμε, ως βρώμικη κληρονομιά, τον απατηλό χωρισμό σε αριστερά και δεξιά, που τελικά παράγει ένα και το ίδιο… προϊόν». Εύκολα εκμεταλλεύσιμο άνθρωπο!!! Αυτοί που επαγγέλθηκαν την αδελφοσύνη και διέσπειραν παντού το μίσος και τον αλληλοσπαραγμό καθιστώντας την Ευρώπη αρχικά αλλά και όλο τον κόσμο, ακόμη και τον νέο-ανακαλυφθέντα ,θέατρο σφαγών ,δουλειών, υπο-τελειών και διακρίσεων. Μην ξεχνάμε ότι και ο τρίτος κόσμος , Αφρικανοί και όχι μόνον, έγινε υποκείμενο της πλέον άγριας , αδίστακτης και βάρβαρης εκμετάλλευσης από τους «φωτισμένους» Ευρωπαίους… διανοητές μηδέ του πολύ Βολταίρου εξαιρουμένου! Τέτοιοι δημοκράτες και ανθρωπιστές εισήγαγαν και «δίδαξαν «πολιτισμό» στον σύγχρονο κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η σημερινή «καρικατούρα» ελεύθερου κόσμου, κατάντησε να ελέγχεται και να καθοδηγείται από άθλιους τύπους όπως ο «γερο-μπέμπης» Λάους Σβαμπ και το εξαπτέρυγό του Χαράρι! Κι όμως τέτοιους τύπους αντί να τους παίρνουν στο γιούχα οι Δυτικοί «υπεράνθρωποι», τους προσκυνάνε ως Τοτέμ! Τι ξεφτίλα!!!

Οί συνεχιστές λοιπόν της Γαλλικής ψευτο-Επανάστασης και των σχετικών ψευδολογημάτων, μας παρουσιά-ζουν σήμερα την συνέχεια της παλαιάς απάτης, με ποικίλες μορφές. Έτσι ώστε να επιτυγχάνεται σύγχυση (τύπου Βαβέλ) και να μην ξεκαθαρίζονται τα πράγματα και τα διακυβεύματα .Με τον τρόπο αυτό θεωρούν οι «καθο-δηγητές» ότι θα μπορέσουν να ξεγελάσουν το «ζαλισμένο κοπάδι» και να το οδηγήσουν άνετα στο σφαγείο και μάλιστα με αυτοπροσφορά ως θυσία στην Νέα Τάξη!!! Τις πόρτες του σφαγείου ανοίγουν πρόθυμα οι πολιτικές και δυστυχώς και οι πνευματικές και Εκκλησιαστικές ηγεσίες μας! Το μεγάλο σφαγείο του Γ! Παγκόσμιου Πολέμου άνοιξε ήδη τις πύλες του και μας περιμένει! Εμείς ξένοιαστοι αποχαυνωνόμαστε στις οθόνες της δωρεάν διαφθοράς και τους ναούς της προετοιμασίας των θυσιών στον Μολώχ της Νέας Τάξης, αδημονώντας για την έναρξη του αφανισμού μας με τον άρχοντα της «σκηνοθεσίας» , ανυπόμονο!!!

Τα παπαγαλάκια της παγκόσμιας διαφθοράς ,σε μια τελευταία απόπειρα νανουρίσματος των ανησυχιών μας ,επιδίδονται σε κρεσέντο αριστεροδέξιων ανοησιών για να κρατούν τους λαούς κοιμισμένους ώστε να μην έχουν διάθεση να προβάλουν την παραμικρή αντίσταση, ούτε καν την ώρα που η κόψη του μαχαιριού θα χαράζει τον λαιμό των παιδιών μας αλλά και ημών των ιδίων. Για τέτοιο … «αφιόνισμα», μιλάμε! Φαίνεται ότι το σενάριό τους περιλάμβανε την «Επανεκκίνηση» της νεοταξίτικης Αριστεράς και αιφνιδιάζονται με το ξεπέταγμα μιάς νέο-δεξιάς αδοκίμαστης ακόμα , οπότε θα χρειαστεί τουλάχιστον μικρής διάρκειας …προσαρμογή!!! Δηλαδή πρόσκαιρη ΑΝΑΒΟΛΗ της τελικής «θυσίας».

Η διχοστασία λοιπόν φαίνεται να αφορά στην απρόθυμη αναβολή και όχι σε επί της ουσίας διαφωνία. Δηλαδή ,η σφαγή είναι αποφασισμένη , απλώς υπάρχει «επαναδιαπραγμάτευση» από πού θα γίνει η αρχή. Από αριστερά ή από δεξιά; Αυτό είναι το δίλλημα και όχι το αν θα γίνει η σφαγή. Ωστόσο μέχρι τότε εμείς ας πανηγυρίζουμε πολύχρωμα ,ας σνιφάρουμε απροβλημάτιστα, ας ξεσαλώνουμε απερίσκεπτα. Τους λάκους μας τους ανοίγουν πρόθυμοι εργολάβοι, είτε Σβαμπ τους λένε είτε Σόρος Γκέϊτς , Ρόθτσαϊλντ του λένε είτε όπως αλλιώς. Είναι αναμφίβολα οι τελευταίες στιγμές του ανέμελου ύπνου! Ετοιμαστείτε άμεσα για συνεχείς εφιάλτες!!! Καταφύγιο μόνον «εις ον εξεκέντησαν».

Ουκ οίδαμεν την ώρα εν ή ο Υιός του Ανθρώπου έρχεται.

Στώμεν καλώς…

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη